Närhälsan Mösseberg Vårdcentral, Falköping

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vårdcentralen Mösseberg är en väletablerad vårdcentral som ligger belägen på sluttningen av Mösseberg. Vi finns på sjukhusområdet i Falköping och har ca 8800 listade patienter.
Vi utökar nu vår bemanning med en distriktssköterska / sjuksköterska.
Hos oss kommer du att ingå i en stabil bemanning av sjuksköterskor och läkare som en av ca 25 erfarna medarbetare som arbetar för bra teamarbete och god service till våra patienter.

Om arbetet
Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete där dina arbetsuppgifter innefattas bland annat triagering, telefonrådgivning, tidsbokning, sårskötsel mm. Du kommer att arbeta självständigt med att prioritera och göra bedömningar.
En del av arbetet kan bli förlagt till jourcentral. Vi arbetar i datasystemet asynja och använder oss av Call me.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.
Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt, är serviceinriktad, ansvarstagande, har förmågan att arbeta självständigt och i samarbete med kollegor. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbete med triagering och egenvårdsrådgivning. Mycket stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5771
Kontakt
  • Eva-Lisa Karlsson, Vårdcentralschef, tel. 0515-878 41, 070-082 55 72
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2018-09-20
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Zurück zu Stellenangeboten