Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP-mottagning Krokslätt

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

BUP Krokslätt vänder sig till invånarna i Mölndal, Härryda och Öckerö. Verksamheten finns i helt nyrenoverade lokaler i Mölndal och vi befinner oss i ett spännande, utvecklande skede där vi genomför förändringar för att bättre möta patientbehovet och en mer ändamålsenlig organisation. Enheten bemannas av flera personalkategorier; sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, läkare, vårdadministratörer, sektionsledare och enhetschef.

BUP Krokslätt är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta en bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp, vilken är barn och ungdomar upp till 18 år med behov av specialistpsykiatri. Utrednings- och behandlingsarbetet inom enheten bedrivs i tvärprofessionella team som präglas av nära samarbete mellan olika yrkesgrupper. För närvarande arbetar tre sjuksköterskor på enheten, men nu utökar vi tjänsterna till fyra. Sjuksköterskorna har regelbundna träffar inom professionen samt med läkarna för att utveckla arbetet. Vi samverkar med andra vårdgivare, skola och socialtjänst.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

På BUP Krokslätt erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete på dagtid. Vi har som mål att alla ska trivas och må bra, så väl patienter som personal. Trivsel och gemenskap är viktiga ledord för oss! Som sjuksköterska på BUP Krokslätt har du ett gott stöd i teamet men också stort utrymme till självständigt arbete. Du erbjuds intern handledning inom det medicinska teamet och det finns goda möjligheter till fortbildning och specialistinriktning.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Du arbetar i nära samverkan med läkare och ansvarar för läkemedelsuppföljningar och kontroller av patienten. Som sjuksköterska erbjuder du bland annat sömnskola och föräldrautbildning med fokus på psykoedukation gällande aktuella diagnosgrupper, både individuellt och i grupp. Du kommer även att vara delaktig i enhetens dagjour och rådgivning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har god förmåga att samarbeta i team. Är du utbildad psykiatrisjuksköterska är detta meriterande. Vi värdesätter egenskaper som god serviceanda och flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i en extra satsning, vårt Kliniska basår. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktiskt träna moment hos Simulatorscentrum. Dessutom ingår att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens. Läs mer om basåret via denna länk: https://www2.sahlgrenska.se/sv/SU/Jobb-och-framtid/Kliniskt-basar/

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4036
Kontakt
  • Enhetschef, Annika Westlund, 076-836 69 50
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Bergander, 076-940 28 98
Publicerat 2018-06-13
Sista ansökningsdag 2018-06-25

Zurück zu Stellenangeboten