Södra Älvsborgs Sjukhus, Fysioterapin rehab

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Fysioterapin rehab är en del av SÄS Borås.
Neurologi och rehabiliteringskliniken har stort fokus på att utveckla vård och rehabilitering för patientens bästa. Tillsammans med patient och medarbetare arbetar vi aktivt med att göra patienten mer delaktig i ett personcentrerat arbetssätt.
Uppdraget för Fysioterapin Rehab är att erbjuda Fysioterapi till alla patienter som är inskrivna i klinikens dag- och slutenvård. Rehabiliteringsarbetet bedrivs i team där patientens behov och resurser är i fokus. På fysioterapin rehab arbetar 25 fysioterapeuter och 5 undersköterskor/ assistenter. Vi söker nu en Fysioterapeut på heltid

Arbetsuppgifter
Fysioterapeuten arbete utgår från varje persons individuella behov och insatser och behandlingstid kan därför variera. Fysioterapeutiska behandlingar sker både individuellt och i grupp och syftar till att återskapa patientens fysiska, psykiska och sociala funktioner. I tjänsten ingår arbete i team och att tillsammans med medarbetarna på fysioterapin rehab jobba med kontinuerligt förbättringsarbete. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med erfarenhet av rehabilitering och att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till teamarbete.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden så välkommen med din ansökan idag!

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1413
Kontakt
  • Lars Björk, enhetschef, 033-616 1432
Facklig företrädare
  • Abdolghafout Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-63 6889
Publicerat 2018-02-19
Sista ansökningsdag 2018-03-18

Zurück zu Stellenangeboten