Närhälsan Tibro vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Tibro vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentligt drivna vårdcentraler med drygt 9100 listade invånare. Vårdcentralen är centralt belägen och har nära till kommunikationsförbindelser. Vi har ett rikt friluftsliv med skog och sjö i vår omgivning.

Om du väljer Tibro vårdcentral kommer du till ett glatt gäng med gott klimat. Vi har en välfungerande vårdcentral och är drygt 30 medarbetare. Vi värderar samarbete och teamkänsla högt!

Vi har en bred verksamhet med läkar- och sköterskemottagnig. I vårt akutflöde har vi en triagemottagning där sjuksköterskor och läkare bedömer patienter teambaserat. Vi har specialistmottagningar såsom diabetes, astma/KOL, hjärta-kärl samt fotvård. Hos oss finns det även sjuksköterskor med specialkompetens inom äldrepsykiatri, demensvård, vårdplanerare, rehabkoordinator och mottagning för psykisk hälsa. Även BVC och laboratorium finns på vår enhet.

Om jobbet

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande mottagningsarbete där du träffar patienter i alla åldrar. Huvudsakliga arbetsuppgifter är mottagningsarbete, laboratoriearbete och assistera sjuksköterskor och läkare på vår triagemottagning. Receptionsarbete ingår också i uppdraget.

Om dig

Du som söker är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av primärvård och akutsjukvård. Du är van att arbeta självständigt men även tillsammans i team. Då du kommer ha ansvar över egna patienter ser vi att du är noggrann, ansvarsfull och strukturerad. Tidigare primärvårdserfarenhet är meriterande.

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets- och organisationsförmåga samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. Du har goda språkkunskaper i svenska.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tibro
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2458
Kontakt
  • Henrik Hellqvist, Vårdcentralchef , 070-3024494
  • Emma Norin Henberg, Enhetschef , 070-3699977
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Vårdförbundet , 073-4039649
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb