Södra Älvsborgs Sjukhus, VO psykiatri

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
DBT-teamet BUP utökar nu sitt team och söker dig som är intresserad av att ingå i mottagningens DBT-team. Vi arbetar utifrån behandlingsmetoden DBT gentemot ungdomar 14-17 år, och deras anhöriga. Vi erbjuder behandling individuellt och i grupp. På enheten arbetar för närvarande legitimerade hälso- och sjukvårdskuratorer. Du kommer att utifrån din grundprofession ingå i grupp och bidra med din kompetens.

Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat att göra informationssamtal, bedömningar och alla behandlingens delar så som individualterapi, färdighetsträning och familjearbete. Vid behov samverkar vi med andra aktörer, så som socialtjänst och skola.

Om oss
Vi är ett glatt gäng inom olika professioner som tillsammans förenas i viljan av att ge barn/ungdomar och dess familjer ett gott bemötande och en högspecialiserad psykiatrisk vård. Vi som arbetar tillsammans är vårdenhetschef, vårdenhetsöverläkare, ST-läkare, socionom, mentalskötare, undersköterskor, sjuksköterskor, socialpedagoger och sekreterare.

Din profil
Vi söker dig som i första hand är socionom eller psykolog och DBT-terapeut. Har du ett stort intresse för DBT men saknar formell kompetens som DBT terapeut så kommer du att anmälas till utbildning för detta. Vi ser det även som meriterande om du har en Steg 1 utbildning i KBT, och/eller kompetens inom Trauma-behandling. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och familjer.

Det här är rätt roll för dig som är trygg i din arbetsroll, kan planera och strukturera ditt arbete väl och har en personlig mognad. Som person är du flexibel, initiativtagande och prestigelös. Vi vill att du bidrar till ett gott samarbete genom ett starkt engagemang, god kommunikation och en positiv inställning. Vi förutsätter att du bidrar till arbetsglädje samt att du delar med dig av din kunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som vill arbeta i ett team och bidra till ett gott samarbete.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur misstanke- och belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss. 

Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan samt bifoga också ditt utbildningsbevis. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2439
Kontakt
  • Amira Tursic, tf vårdenhetschef, 073-0795035
Facklig företrädare
  • Paula Linna, Vision, 033-6163538
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb