Västra Götalandsregionen, Löneservice i Vänersborg


Arbetsbeskrivning

Du ingår i ett löneteam som ger service och konsultativt stöd åt våra kunder. Förvaltningen Fastighet, stöd och service utvecklar processer och lösningar som gör det enkelt för våra kunder inom Västra Götalandsregionen att fokusera på sina kärnverksamheter. 

Du bidrar som lönekonsult genom:

  • support via telefon, mail och via vårt ärendehanteringssystem i schema-, lön- och avtalsfrågor gällande lön
  • registrering och kvalitetskontroller i löneprocessen
  • upprätta anställningsavtal och intyg
  • utbildnings- och informationsinsatser

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, gärna inom löneadministration. Alternativt har du annan utbildning som tillsammans med erfarenhet inom löneadministration eller liknande bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med administrativa uppgifter, och är van vid att ge support till kunder via telefon. Din digitala kompetens är god, du har lätt för att förstå och lära dig att arbeta i olika system och med digitala arbetssätt. 

Som person är du engagerad och självgående och tar ansvar för din egen utveckling samtidigt som du bidrar till teamets framgång. Du trivs med förändring och är redo att ta initiativ till att förbättra både dig själv och enhetens arbetsmetoder. Vi värdesätter god samarbetsförmåga högt, då du kommer att arbeta nära dina kollegor, och du har mycket god förmåga att bygga och bibehålla förtroendefulla relationer med kollegor, andra enheter och kund. Vidare är du flexibel, och har lätt för att prioritera om. Du är strukturerad och ordningsam så att arbetet och kvalitetskontroller blir rätt. Vårt organisationsspråk är svenska vilket innebär att du behöver behärska svenska språket i så väl tal som skrift.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i ärendehanteringssystem, och lönesystem – gärna Heroma. Det är även meriterande om du har vana av att förstå och tolka avtal och bestämmelser. 

Rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2390
Kontakt
  • Maria Pettersson, Enhetschef, 0700-823689
Facklig företrädare
  • Britt-Marie Folkéus Östman, Vision, 010-4413782
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb