Närhälsan Lerum vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Lerum vårdcentral är en trevlig och välbemannad vårdcentral med ett gott rykte och god ekonomi. Vårdcentralen ligger centralt i Lerum och det tar cirka 20 minuter att åka med tåg eller bil från centrala Göteborg. Hos oss arbetar idag elva specialistläkare inom allmänmedicin, nio ST-läkare samt ett trettiotal andra medarbetare inom olika yrkeskategorier med hög kompetens och stort engagemang. Vi har en väldigt god stämning på arbetsplatsen och är måna om att den som arbetar här ska trivas.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan.

Om arbetet

Vår målsättning är att vara en vårdcentral med hög läkartäthet, så att man som läkare ska få en god möjlighet att hinna ta hand om sina patienter på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta ordinarie patientarbete på vårdcentralen. Det finns också möjlighet till arbete på BVC eller inom äldrevård. Om du är intresserad av forskning är det något vi uppmuntrar och stödjer.

Handledning tillgodoses av erfaren specialist. Din individuella studieplan upprättas tillsammans med din handledare och studierektor.

Om dig

Du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Du har stort intresse för området allmänmedicin. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som är lyhörd och har ett gott bemötande eftersom du i arbetet träffar många olika patienter på vårdcentralen. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande på vårdcentralen.

För dig som utbildat dig till läkare utomlands och inte gjort AT i Sverige för att få läkarlegitimation, omfattas av de nya bestämmelserna gällande Bastjänstgöring från 1 juli 2021. Bastjänstgöring för läkare (BT) är en obligatorisk inledande del av specialiseringstjänstgöringen i den nya förordningen ST-2021 (HSLF-FS 2021:8). Det innebär att du behöver göra BT innan eller som inledande del av din ST.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2366
Kontakt
  • Björn Widell, Vårdcentralchef, 0302-55299
Facklig företrädare
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet, jakob.nyhlen@slf.se
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb