Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Mottagning för personlighetssyndrom

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Mottagning för Personlighetssyndrom är en högspecialiserad enhet på Sahlgrenska Universitetssjukhus, den enda med uppdrag att utreda och behandla personlighetssyndrom i området Stor Göteborg. Vi erbjuder en välfungerande arbetsplats med trevlig arbetsmiljö och gott klimat, tydlig struktur och kollegor med hög kompetens och gedigen erfarenhet samt möjligheter att delta i utvecklingsarbete och utbildning. Vi bedriver flera forskningsprojekt och satsar på nya och lovande behandlingsmetoder.

Vad erbjuder vi?

Denna tjänst är tänkt för att förstärka dina kompetenser inom psykiatri genom att integrera patientnära och utvecklingsarbete. Vi erbjuder en 12 månaders anställning men anställningstid kan anpassas till ditt behov och önskemål. Anställning på 12 månader innefattar också möjligheten till utvecklingsarbete/forskningsarbete motsvarande ca 10% av anställningen, vilket är meriterande vid ansökan till BT, AT och ST-tjänst. Utifrån din kompetens och erfarenhet ingår du också i primärjourlinje på psykiatriska akutmottagning.

Arbetsuppgifter

Som underläkare arbetar du med läkemedelsuppföljningar och psykiatriska bedömningar i tätt samarbete med överläkaren. I uppdraget ingår även administrativt arbete såsom utfärdande av intyg och remiss samt hantering av informationstjänster.

Om dig

Du som söker ska vara legitimerad läkare med svensk läkarlegitimation. Tidigare erfarenhet av specialistpsykiatrisk vård är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2025-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2361
Kontakt
  • Sektionschef, Flavio Di Leone, 0768334386
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, Kajsa Fahlström, 0722-042179
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb