Närhälsan Utvecklingsavdelningen

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vill du vara med och forma framtidens vård? Vi söker en engagerad utvecklingsledare! 

Närhälsan är en av Västra Götalandsregionens sjukvårdsverksamheter och vi letar efter en utvecklingsledare som kan hjälpa oss att fortsätta förbättra vår verksamhet. Som utvecklingsledare kommer du att spela en central roll i att stärka organisationens förmåga att anpassa sig till förändringar och driva innovativa projekt. Tillsammans med vårt team av utvecklingsledare, logistiker, systemspecialister och applikationsspecialister kommer du att arbeta för att skapa en framgångsrik och hållbar vårdmiljö och stärka Närhälsans förmåga att bedriva systematiskt förbättringsarbete. Vi erbjuder dig inte bara ett stimulerande arbete utan också en rad förmåner som en del av din anställning hos oss. Läs mer om dessa förmåner på vår webbplats: Fördelar och förmåner - Närhälsan (narhalsan.se) 

Om arbetet

Vården står inför utmaningar och nya arbetssätt behöver formas. Som medarbetare på utvecklingsavdelningen bidrar du till att organisationens resurser används till värdeskapande aktiviteter, fungerande flöden, standardiserade processer och system för uppföljning. Stort fokus läggs på att utveckla den nära vården samt att tillvarata digitaliseringens möjligheter.  

Du arbetar med att utveckla koncept som stöd till verksamhetsutveckling samt medverkar till att ett strategiskt kvalitets- och utvecklingsarbete bedrivs. Du ska dessutom samverka med våra enheter och vara lyhörd för deras behov. Du arbetar i grupp, men också mycket självständigt. 

Verksamheterna är geografiskt spridda och arbetet innebär ofta resor i tjänsten. Vi har lokalkontor i Borås, Göteborg, Skövde och Vänersborg. 

Om dig

Vi söker dig som: 

  • Har arbetslivserfarenhet inom kvalitets- och verksamhetsutveckling.  
  • Har examen från adekvat högskoleutbildning inom området systemvetenskap, logistik, organisation, teknik eller vård.
  • Har erfarenhet att arbeta i en ledande/coachande roll i uppdrag och projekt.
  • Vill vara en del av det framtida utvecklingsarbetet inom Närhälsan.
  • Har B-körkort då det förekommer resor i tjänsten.

Arbetsuppgifterna ställer stora krav på att du har drivkraft och förmåga att ta initiativ. Vi tror också att du har ett analytiskt tänkande samt kan arbeta självständigt och resultatorienterat. Arbetet innebär många kontakter och kräver god samarbetsförmåga, att du är en god pedagog och kommunikatör samt att du ska kunna entusiasmera, coacha och leda andra i förändrings- och utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning. Det är också meriterande om du arbetat med visualiseringar i t.ex. Power BI eller andra visualiseringsverktyg. Du ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du omvärldsbevakar och kommer med förslag och nya idéer inom våra områden. Det är också viktigt att du delar våra kärnvärden som är pålitlig, omtänksam och nytänkande 

Övrigt

Placering för tjänsten är på något av våra lokalkontor i Borås, Skövde eller Göteborg.

Intervjuer planeras genomföras måndag 10 juni och tisdag 11 juni.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Borås eller Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2330
Kontakt
  • Anna Lindh, Enhetschef, 073-8006257
Facklig företrädare
  • Git Olofsson, Saco (leg. kurator), 072-2063558
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb