Fastighet, stöd och service Arbetsplatsservice Mölndal


Arbetsbeskrivning

Som servicevärd träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du ansvarar för att kunder och besökare möts av välstädade arbetsplatser och lokaler. I ditt arbete ingår även att vara behjälplig i receptionen samt posthantering vid behov. Arbetet bedrivs i team vilket innebär att även arbetsuppgifter inom vaktmästeri och konferens kan förekomma. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till dagtid, men det kan bli aktuellt med arbete på kvällar och helger.

För att ge god service i rollen som servicevärd behöver du:

  • ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra
  • ha ett gott bemötande och känsla för personlig service
  • tycka om att arbeta tillsammans med andra och lätt anpassa dig till nya omständigheter

Du har utbildning på grundskolenivå och utbildning inom lokalvård. Du hanterar IT-system/läsplatta utan problem, och har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment. I ditt arbete ingår har du många kontakter, därför är det viktigt att du kan ha dialog på svenska, samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Om du lärt dig svenska via SFI, behöver du som lägst ha klarat kurs D, samt att du har erfarenhet av att praktisera det svenska språket, till exempel via praktikplats. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.  

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-07-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2323
Kontakt
  • Eva Jörsved, Servicechef, 070-0823773
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb