Folktandvården, Topas Västra Frölunda

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Beskrivning
Vi söker nu en klinikkoordinator till vår klinik på Topas, Västra Frölunda.

Folktandvården Topas, är en klinik med 13 behandlingsrum i. Här är vi 37 medarbetare, 11 tandläkare, 8 tandhygienister, 12 tandsköterskor och 4 som arbetar i receptionen samt klinikledningen.   

Vi har ett modifierat 7-19 schema för att kunna få plats och arbeta effektivt med vårt växande patientunderlag. Kliniken har de senaste åren varit i en utvecklingsprocess där vi aktivt arbetat med ökad tillgänglighet, arbetskultur och fokus på arbetsmiljö.

Kliniken är remissinstans för kirurgi och lustgas.

Vi har ett tätt samarbete med andra folktandvårdskliniker i vårt område, och att se möjligheten att hjälpa till är en naturlig del av vardagen.

Vi månar om vår arbetsmiljö och med arbetsglädje skapar vi utveckling! Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd och ingår i klinikledningen, vilket innebär att du är arbetsgivarföreträdare. Du skall lojalt stödja klinikchefen i sitt uppdrag att leda och utveckla verksamheten och aktivt verka för måluppfyllelse i enlighet med uppdrag i klinikkontrakt samt övriga styrdokument. 

Engagemang, samarbete och glädje är Folktandvårdens värdeord och klinikkoordinatorn förväntas i denna anda skapa nätverk och samarbeten även kliniker emellan för att leva upp till våra kundlöften. Vi har också ett folkhälsouppdrag som innebär samverkan med olika aktörer i vårt närområde. 

Några exempel på koordinatorns arbetsuppgifter är; se till att den dagliga verksamheten rullar, beställningar, ekonomihantering, schemaläggning, listvård, medverkan i rehabiliteringsärenden och vårduppföljning.

En del av ditt uppdrag kommer vara att leda möten inom dina ansvarsområden på t.ex. kategorimöten.

Kvalifikationer
Du har tandsköterske-, tandhygienistutbildning eller annan tandvårdserfarenhet och en god kommunikationsförmåga. Du är strukturerad, har en god organisationsförmåga samt är öppen och prestigelös. Du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Din människosyn är humanistisk och ödmjuk.

Erfarenhet som klinikkoordinator eller av ledarskap är kvalificerande. Vi förutsätter att du har god datorvana och kan hantera Officepaketet samt T4 mycket väl. Att arbeta i ett flertal datorprogram och digitala plattformar kommer att vara en naturlig del av din vardag, därför är det viktigt att du är bekväm med digitala arbetssätt och har lätt att lära.

Intervjutider planeras den  4 juni 2024.

Folktandvården Västra Götaland gör kontroll i Polisens misstanke- och belastningsregister innan beslut om anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2250
Kontakt
  • Klinikchef Kajsa Hallman, 0700-207914
Facklig företrädare
  • Ledarna: Gunilla Bragd Kämpe, 070-0822646
  • SRAT: Elin Karlsson, elin.jk.karlsson@vgregion.se
  • Vision: Jeanette Fredriksson, 0722-065895
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb