Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP-mottagning Hisingen

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om verksamheten

På öppenvårdsmottagningen Hisingen arbetar cirka 25-30 personer som ansvarar för utredning och behandling av barn och ungdomar upp till 18 år med psykiatrisk problematik. Verksamheten kännetecknas av hög och bred kompetens och bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv där samverkan med externa aktörer är väsentlig. Professionerna psykolog, socionom, vårdadministrativ och medicinsk sekreterare, sjuksköterska, läkare och enhetschef arbetar på mottagningen.

BUP består av öppenvårdsmottagningar, flera specialmottagningar, akutavdelning, korttidsavdelning och en ätstörningsenhet för patienter med anorexi/bulimi. BUP är en del av verksamhetsområdet Neurologi/ Psykiatri/Barn och tillhör Drottning Silvias Barn-och ungdomssjukhus. Sahlgrenska Universitetssjukhus och Västra Götalandsregionen har väletablerade chefsprogram för både dig som är ny eller erfaren chef.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef är din uppgift att tillsammans med medicinsk ledningsansvarig planera, leda och utveckla enheten utifrån verksamhetens förutsättningar och mål. I uppdraget ingår ett samlat ansvar för arbetsmiljö, personal, verksamhet och ekonomi för enheten. Arbetet med externa samarbetspartners är en viktig del i uppdraget. Du är direkt underställd tillförordnad avdelningschef och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Tjänsten innebär ett tidsbegränsat femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Om dig

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning som arbetsgivaren finner relevant. Chefserfarenhet sedan tidigare är ett krav. Erfarenhet av utvecklingsarbete och akademisk bakgrund såsom magister-, master-, eller forskarutbildning är meriterande. Erfarenhet av hälso- och sjukvård sedan tidigare är också meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2113
Kontakt
  • Marie Carlsson, Verksamhetschef, 070-0823125
Facklig företrädare
  • Carina Deréus, 0700824016
  • Anneli Lundin, 0700206036
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb