Sahlgrenska Universitetssjukhuset , Thoraxoperation

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Är du nyfiken på thoraxkirurgi? Då är du välkommen till oss!

På Operation 2 Sahlgrenska sjukhuset bedrivs högspecialiserad och högteknologisk vård inom thoraxkirurgi. Avdelningen består av fem operationssalar med följande fördelning; fyra salar för hjärtkirurgi, och en sal för lungkirurgi. Vi utför förutom traditonell kirugi även minimalinvasiv- och robotassisterad kirugi. Vi bedriver även Nationell högspecialiserad vård (NHV) inom hjärt- och lungtransplantation och vuxna med medfödda hjärtfel (GUCH-kirurgi). Som undersköterska hos oss deltar du också i arbetet på Intervention 2 där du är en del av ECMO-teamet.

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta på en dynamisk och kreativ arbetsplats som ständigt jobbar med förbättringsarbeten för ökad kvalitet och patientsäkerhet. Vi erbjuder en arbetsplats med gott kamratskap och mycket arbetsglädje.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss är du en viktig del av operationsteamet där du arbetar både med arbetsuppgifter inom operations- och anestesisjukvård, vilket gör att du får ett omväxlande arbete. Vi utför både planerade och akuta operationer vilket ibland gör att dagens planering behöver ändras. Operationsavdelningen präglas av teamarbete där vi arbetar för en god och säker vård utefter väl inarbetade rutiner. Avdelningen bedriver dygnet runt vård med arbetspass förlagda till dag-, kväll- och nattpass utifrån individuell schemaplanering. Vi erbjuder ett spännande arbete med kompetensutveckling och gott kamratskap. Du bidrar med dina tidigare erfarenheter och idéer till utvecklingen av vår verksamhet. Som ny medarbetare får du en strukturerad och individanpassad bredvidgång tillsammans med några av våra erfarna undersköterskor.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av operationssjukvård, akutsjukvård eller gått specialistundersköterskeutbildning med inriktning anopiva är det meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att arbeta i ett omväxlande tempo. Du har social kompetens och gillar att arbeta i team. Du bidrar också efter bästa förmåga till en positiv arbetsmiljö. Du vill tillsammans med oss vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Känner du igen dig i beskrivningen? I så fall ser vi dig gärna som sökande till oss.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)


Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2035
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Linda Thimour Bergström, 0722–053450
  • Vårdenhetschef, Johan Thorell, 0790-610827
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anna-Lena Andersson, 031-3421012
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb