Närhälsan Torpavallen vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Torpavallen vårdcentral, vi söker dig som är intresserad av timanställning hos oss. 

Närhälsan Torpavallen vårdcentral är en trivsam, välfungerande och trevlig arbetsplats belägen i Örgryte/ Härlanda, ett lugnt område i östra Göteborg. Arbetsplatsen präglas av högt i tak, omtanke om patienten, utvecklingsbenägenhet och samarbete över yrkesgränserna.

Vi har cirka 11 000 listade individer, varav en relativt stor andel utgörs av barn och personer i mellanåldern. I vårt uppdrag ingår även läkarinsatser på BVC, äldreboende, funktionsvariationsboende och hemsjukvård.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan. 

Om arbetet


Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, främst via telefon men även på mottagning såsom exempel i öppen sjuksköterskerådgivning i akutrummet tillsammans med läkare. Du kommer också arbeta med digitala vårdmöten,via till exempel 1177.

Ett nära samarbete sker med dina kollegor på vårdcentralen och tvärprofessionellt i teamet, men även tillsammans med andra aktörer såsom kommunal hälso- och sjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, ett krav är att du har erfarenhet från arbete inom primärvård. 

Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter.

I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten avser en timanställning.

Intervjuer på vårdcentral kommer att genomföras löpande under vecka 18 och 19.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på vårdcentralen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1862
Kontakt
  • Anna-Karin Dahl, Verksamhetschef, 072-2091334
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, therese.de_don@vgregion.se
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb