Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Nu har du möjlighet att söka sommarjobb som sjukvårdsbiträde på Skaraborgs Sjukhus och bidra till bästa möjliga vård för våra patienter.

Vi är redo, är du?

Hos oss på Skaraborgs Sjukhus får du chansen att uppleva hur arbetet på ett akutsjukhus fungerar. Vi har flera verksamheter och erbjuder dig möjlighet att önska enhet. Vi försöker i största möjliga mån tillgodose dina önskemål utifrån verksamhetens behov. Om du vill veta mer om vilka verksamheter vi har, kan du läsa mer HÄR.

Som sjukvårdsbiträde hos oss kommer du att arbeta med basal omvårdnad och ge stöd till patienten vid till exempel måltider, personlig hygien och förflyttning. Du kan även ha arbetsuppgifter inom städ, kök och transport. Arbetsuppgifterna kan variera mellan våra olika enheter. 

Som sommarvikarie på Skaraborgs Sjukhus så erbjuds du:

  • Introduktion och stöd i det dagliga arbetet
  • Ett meningsfullt, varierat och roligt arbete
  • Möjlighet att arbeta med specialistsjukvård
  • Möjlighet att skapa nya erfarenheter och knyta kontakter inför ditt framtida yrkesliv


Din profil

Vi söker dig som fyllt 18 år och är utbildad vårdbiträde eller har en pågående utbildning till undersköterska, sjuksköterska eller läkare.  

  • Undersköterskestuderande som är godkänd i ämnen motsvarande Vårdbiträdesutbildning 800 poäng (anatomi och fysiologi 1, funktionsförmåga och funktionsnedsättning 1, gerontologi och geriatrik 1, hälso- och sjukvård 1, omvårdnad 1, psykiatri 1, psykologi 1, social omsorg 1, svenska 1)
  • Sjuksköterskestuderande med pågående utbildning som avklarat minst en termin
  • Läkarstuderande med pågående utbildning som avklarat minst en termin  

Ett sommarvikariat hos oss ställer krav på att du är ansvarstagande, har en god förmåga att samarbeta med alla yrkeskategorier och har ett fint bemötande mot patienter och deras anhöriga. För att vi ska kunna erbjuda våra patienter god och säker vård är det viktigt att du förstår och kan kommunicera på svenska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

För att vi ska kunna hantera din ansökan måste du skicka in betygshandlingar som styrker att du är behörig. Du bifogar dina handlingar via rekryteringssystemet.

Vid arbete inom barnmedicin eller psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfråga sköts av arbetsgivaren.

Rekrytering pågår löpande. Vår sommarperiod är juni, juli och augusti och start- och slutdatum för anställning kan variera. Vi uppmuntrar dig att ansöka så snart som möjligt då vissa avdelningar börjar med introduktion tidig vår. Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

Har du frågor eller funderingar? Då är du varmt välkommen att ringa till oss! Tel. 0722 38 74 01.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1653
Kontakt
  • Catarina Salvi Jonsson, HR-konsult, 0722-387401
Facklig företrädare
  • Kommunal , 0500-478300
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb