Södra Älvsborgs Sjukhus, VO medicin

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Som sjuksköterska på lungmottagningen kommer du få möjlighet att arbeta i team med patienten tillsammans med andra yrkeskategorier för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Främsta uppdraget i denna tjänst på vår mottagning är KOL-patienter men även andra områden kan vara aktuella då vi arbetar för ett starkt team på mottagningen.

Du kommer att arbeta dagtid och det ingår även helgtjänstgöring på medicinavdelningen med två helger på tio veckor.

Om oss på lungmottagningen
Vi som arbetar på lungmottagningen är lungspecialister, sjuksköterskor och undersköterskor med speciell kompetens inom lungmedicin. Vi utför undersökningar, utreder och behandlar patienter med lungsjukdomar som t ex. KOL, lungcancer och fibros.

Det ingår även en dagvård som ger cytostatikabehandling och arbetar som kontaktsköterskor.

Din profil
Vi söker dig som har svensk sjuksköterskelegitimation och har erfarenhet i yrket. Du är intresserad av att arbeta med våra lungpatienter. Det är meriterande om du har erfarenhet av lungmedicin, sedan tidigare men även annan erfarenhet av arbete i specialistvård är meriterande.

God samarbetsförmåga är ett krav då nära teamarbete är grunden för vår verksamhet. Vi ställer också krav på att kunna arbeta självständigt och ta initiativ då mottagningsverksamheten kan vara av akut karaktär emellanåt och snabba beslut samt omprioriteringar är nödvändiga

För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och roligt arbete på en mycket trivsam mottagning.

Läser du sista terminen på sjuksköterskeprogrammet eller har mindre än fyra månaders yrkeserfarenhet hänvisas du att söka till våra introduktionsprogram. Läs mer om SÄS introduktionserbjudande till dig som nyexaminerad sjuksköterska här.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1507
Kontakt
  • Pia Johansson, vårdenhetschef , 033-6162269
Facklig företrädare
  • Lena Hagstedt, Vårdförbundet, 033-6162137
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb