Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 1, KK Läkare

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

På kvinnokliniken har vi en god gemenskap och kollegialitet i vår läkargrupp på 30 personer. Vi har ett väl utvecklat samarbete med övriga personalgrupper inom till exempel förlossningsvård. Vi har en stark och välfylld ST-grupp. På kliniken har vi ett väl utvecklat spann av operativ verksamhet från office-hysteroskopi till robotkirurgi. Vi opererar i stor utsträckning minimalinvasivt. Vi har erfarna förlossningsöverläkare och håller i landets enda ALSO-utbildning för obstetriker.

Arbetsuppgifter

ST-tjänstgöring inom Obstetrik och Gynekologi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för Obstetrik och Gynekologi. Du är bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta. Du är trygg i akuta situationer. Du behärskar svenska i tal och skrift på lägst C1 nivå enligt Europarådets nivåskala. Erfarenhet av Obstetrix och Melior är meriterande. Genomförd BT är i tillämpliga fall meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under hela ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1453
Kontakt
  • Pasi Bauer, processchef, 0500431000
  • Emelie Ottosson, processchef, 0500431000
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, 0500-431000
Publicerat 2024-03-20
Sista ansökningsdag 2024-04-10

Tillbaka till lediga jobb