Sahlgrenska Universitetssjukhuset An/Op/Iva Operation 1 och 8 Sahlgrenska

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Operation 1 och 8 är en arbetsplats där många olika specialiteter möts. Här utförs bukkirurgi, ortopedi, transplantation, operationer efter trauma, kärl/ intervention, urologi och gynekologi. Denna operationsavdelning har en stor variation mellan både planerade elektiva och akuta operationer.

Vad erbjuder vi?

Vi har på vår avdelning individuell schemaplanering och vi arbetar var fjärde helg. Storhelger delas upp inom gruppen och man ingår då i ett storhelgslag. Vårt mål är också att ge våra medarbetare kunskap och utveckling. Detta gör vi genom att lägga in kompetenstid i schemat. Vi erbjuder föreläsningar och utbildningar på avdelningen inom olika specialiteter. Kom till ett omväxlande arbete som undersköterska med stora utvecklingsmöjligheter. 

Arbetsuppgifter

Att arbeta som anestesiundersköterska hos oss innebär ett teamarbete där du som anestesiundersköterska blir en viktig länk till anestesisjuksköterska och anestesiläkare. Du blir aktiv i omvårdnaden till patienten i samband med anestesi och operation. 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, det är meriterande om du har erfarenhet av operation eller anestesiavdelning.

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1360
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anette Löfgren, 031-3426307
Facklig företrädare
  • Kommunal, Konjit Wahlqvist, 031-3428110
Publicerat 2024-03-12
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb