Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 8, Dialysen

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vi söker en sjuksköterska som vill utveckla och utvecklas med oss!

Njurmedicin i Skaraborg innefattar öppenvårdsmottagning, vårdavdelning, PD-mottagning samt Dialysmottagning i Skövde. Det är en högspecialiserad öppenvårdsverksamhet som bedriver vård med stor spännvidd. Vi behandlar både kroniskt och akut sjuka patienter. Kopplat till Dialysmottagningen bedrivs även avancerad hemsjukvård i form av självdialyser. Inom njurmedicin strävar vi efter ett personcentrerat arbetssätt där patienten är självklar medaktör i den egna vården.

Vi söker nu en sjuksköterska för tillsvidareanställning till Dialysmottagningen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

På Dialysmottagningen kommer du att arbeta med att erbjuda alla patienter en dialysbehandling av hög kvalitet. Målet med behandlingen är att skapa delaktiga patienter som möjliggör för patienten att trots kronisk sjukdom leva ett aktivt liv med god livskvalitet. Vi arbetar inom en högspecialiserad öppenvårdsverksamhet där vi använder oss av teknisk utrustning i vårt dagliga arbete. På enheten arbetar vi med ständiga förbättringar där fokus ligger på att göra vården i Skaraborg ännu bättre. Som ny sjuksköterska hos oss får du en gedigen introduktion, för att du ska känna dig säker i din roll som sjuksköterska när du börjar arbeta mer självgående. Verksamheten bedrivs dagtid måndag till lördag med tidiga kvällar måndag, onsdag och fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser att du är kommunikativ, initiativtagande och ser vikten av ett nära samarbete med dina kollegor. Du arbetar med ständiga förbättringar för att leverera en god vård med kvalitet, och du är en person som bidrar med utveckling och kunskap i ditt arbete. Du ska tycka om att arbeta med teknisk utrustning då detta tillhör en del av det dagliga arbetet. Då du kommer att arbeta i ett nära samarbete med patienten tycker vi det är viktigt att du är bra på relationsbyggande för att få patienten att känna sig trygg och delaktig i behandlingen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi tillämpar individuell schemaplanering.

Övrigt

Rekrytering pågår löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/912
Kontakt
  • Ida Pontén, Enhetschef, 0769402924
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet via växeln, 0500-431000
Publicerat 2024-02-19
Sista ansökningsdag 2024-03-04

Tillbaka till lediga jobb