Försörjningsförvaltningen, Sisjödepån

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Sisjödepån är Västra Götalandsregionens centrallager-funktion för förbrukningsmaterial. Du får som lagerarbetare på Sisjödepån möjlighet att bidra med god service som gör skillnad i människors vardag.

Att arbeta inom lager ger dig ett varierat arbete där du får chans att arbeta självständigt men samtidigt ha kollegorna nära. Som lagerarbetare på godset arbetar du med att ta emot, kontrollera kvalitet och kvantitet, sortera och registrera ankommande och avgående gods mot följesedel.

Andra förekommande arbetsuppgifter är;

 • lageradministration
 • hämtning och påfyllnad av lagerfört gods
 • fördelning av gods på kund och antal turer
 • hantering av emballage
 • truckkörning

 

För att ge god service i rollen som lagerarbete behöver du:

 • skapa bra relationer till arbetskamrater genom ett gott bemötande
 • ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag
 • visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
 • ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter 

Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service och tjänst till kunderna så förväntar vi oss att du tillför lagret hög effektivitet och kvalité i din arbetsinsats. Det är också viktigt att rätt kund får sin beställning vid rätt tidpunkt.

Du har gymnasieutbildning samt god dator-och siffervana. Som person trivs du med att samarbeta med andra, och du tvekar inte att hjälpa dina kollegor när det behövs. Du har alltid kvalitetstänket med dig, och är van vid att arbeta med flera olika arbetsprocesser samtidigt. 

I ditt arbete har du många kontakter därför är det viktigt att du kan kommunicera väl på svenska samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

För denna tjänst krävs truckkort A1-4 och B1-4. Tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande. 

Vårt erbjudande

På Sisjödepån arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenkla våra arbetsmetoder. Som lagerarbetare på Sisjödepån är du delaktig i, och tar stort ansvar vad gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats där vi trivs, mår bra och utvecklas tillsammans. 

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR 

Övrigt

Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter finns arbetsuppgifter i vår verksamhet som inte får utföras av ungdomar under 18 år.
Vår arbetstid är vardagar 07-16 men kan eventuellt justeras den kommande tiden. 
Västra Götalandsregionen har policyn rökfri arbetstid.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/900
Kontakt
 • Peter Ax, Servicechef, peter.ax@vgregion.se
Facklig företrädare
 • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2024-02-15
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb