Sjukhusen i väster, Specialistcentrum Barn och unga, Gamlestaden

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Om oss
Specialistcentrum Barn och Unga Gamlestaden är en del av Angereds närsjukhus. Vi består av två likvärdiga mottagningar, en i Angered och en i Gamlestaden. Här arbetar motiverade och utvecklingsinriktade medarbetare. Nu söker vi dig som är legitimerad och erfaren psykolog. Tillsammans bedriver vi specialistsjukvård med utgångspunkt i barn och ungdomars medicinska och psykiska behov. Våra patienter har ofta en komplex problematik, som innefattar medicinska, sociala och psykologiska aspekter. Arbetet kommer utöver utredningar även att innebära medverkan i flera av våra mångprofessionella team kring barn med medicinska diagnoser.

Vi är cirka 30–35 medarbetare som arbetar på mottagningen. Arbetsgruppen består av psykologer, barnläkare barnpsykiatriker, barnsjuksköterskor, kuratorer, logoped, dietister, specialpedagog, samt medicinska sekreterare.
Du erbjuds handledning tillsammans med dina psykologkollegor.

Vår mottagning är öppen dagtid och vi har till största delen planerade besök.

Arbetsuppgifter
Som psykolog är du en del av vår arbetsgrupp. I ditt arbete ingår bland annat att göra utredningar, behandlingar och bedömningar. Bedömningar och utredningar sker i överensstämmelse med gemensamt framarbetade mallar, stöddokument och riktlinjer. Mycket av arbetet görs tillsammans i våra multiprofessionella team.
Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal och chef.

Om dig
Vi söker sig som är legitimerad psykolog med ett stort intresse av att arbeta med barn och unga samt deras familjer.  Vi ser gärna att du erfarenhet av att utföra neuropsykiatriska utredningar, samt har tidigare klinisk erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Eftersom arbetet innebär att du samarbetar med föräldrar, olika yrkesgrupper och andra vårdgivare, ställs krav på god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat, är tydlig och ordningsam, samtidigt som du är flexibel i ditt arbetssätt.

För att du skall trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i tvärprofessionella i team, men du ska även kunna arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning inom Verksamhet Barn och unga.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/727
Kontakt
  • Lisbeth Yngberg, vårdenhetschef, 0735-536174
  • Madelaine Ladenvall, vårdenhetschef, 0722–061837
  • Katja Johannisson, leg. psykolog, 0700-823077
Facklig företrädare
  • Aron Odin, Sveriges Psykologförbund, 0303-98440
Publicerat 2024-02-07
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Tillbaka till lediga jobb