Sjukhusen i väster, Medicinavdelning 7, Alingsås lasarett

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Din framtida arbetsplats
Avdelning 7 är en internmedicinsk vårdavdelning med inriktning främst mot gastrologi, hepatologi, diabetes och hematologi. Arbetet på avdelningen är kunskapsintensivt, utvecklande och spännande. Det finns en mycket bred kompetens både bland sjuksköterskor och undersköterskor då den rent allmänna medicinavdelningen hanterar många olika diagnoser utanför den specifika inriktningen. Vi arbetar i team, vilket innebär att alla professioner - sjuksköterskor, undersköterskor, paramedicinare och läkare – arbetar gemensamt tillsammans med patienten, ett gott samarbete är därför något som är viktigt för oss. Vårt fokus är att i ständig utveckling förbättra den nära vården för våra patienter. Drivkrafter hos oss är glädje, närvaro och engagemang.

Som undersköterska hos oss ingår du i tvärprofessionella team tillsammans med läkare och sjuksköterskor i det dagliga omhändertagandet av patienter med främst medicinsk karaktär. Vi har precis flyttat in i nya fräscha lokaler och dessa erbjuder en härlig fysisk arbetsmiljö som har gott om plats och är anpassad efter patientens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård.
Som person ser vi gärna att du som söker är ansvarskännande, strukturerad och engagerad och du är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är också flexibel och positiv i situationer som kräver lite extra. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö och arbetsglädje, varför du behöver ha en god samarbetsförmåga.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förespråkar mångfald i vår rekryteringsprocess.

Villkor
Tjänsten avser vikariat t o m 2025-12-31

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 240401
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/679
Kontakt
  • Ann Carlsson, vårdenhetschef, 0322-226275
Facklig företrädare
  • Renata Firek, Kommunal, 0322-226606, renata.firek@vgregion.se
Publicerat 2024-02-08
Sista ansökningsdag 2024-02-22

Tillbaka till lediga jobb