NU-sjukvården, AnOpIVA, Sektion IVA, IVA NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Drivs du av nyfikenhet och engagemang? Brinner du för utveckling och gillar när ingen dag är den andra lik? Vill du vara en del av ett intensivvårdsteam?

Bli intensivvårdssjuksköterska

Som intensivvårdssjuksköterska i NU-sjukvården kommer du att arbeta med patienter som kommer från barn-, kirurgi-, ortopedi-, urologi-, gynekologi-, öron/näsa/halsavdelningar samt akuten. Att arbeta med intensivvård innebär ett stimulerande och intressant jobb med stora möjligheter att utvecklas inom sitt yrke. Du är en viktig del av intensivvårdsteamet och arbetar i team med anestesiläkare och undersköterska samt andra specialister.

Som intensivvårdssjuksköterska behöver du vara flexibel och arbeta i ett varierande tempo. Du arbetar i en högteknologisk miljö där patienten är i fokus. Du kommer arbeta självständigt men är en del i ett team. Du har ett stort ansvar för att patienten och dess anhöriga mår bra.

Du får en heltid/deltidsanställning på intensivvårdsavdelningen på Norra Älvsborgs Länssjukhus (NÄL) och du kommer också arbeta på uppvakningsavdelningen.

Utbildningsbefattning och löneförmån
Utbildningsbefattning innebär att du blir tillsvidareanställd inom NU-sjukvården. En utbildningsbefattning i NU-sjukvården innebär att du studerar på helfart eller halvfart med bibehållen lön. För att söka en utbildningsbefattning ska du vara legitimerad sjuksköterska. För förkunskapskrav - se utbildningsanordnarens hemsida. Du ska också ha lämnat in en ansökan till det lärosäte som du är intresserad av att studera på. Utbildningsplats erbjuds i samband med att du antas på lärosätets vidareutbildning.

Antalet utbildningsbefattningar är begränsade.

Villkor och instruktion för ansökan
1. Ansökan till specialistsjuksköterskeprogrammet inriktning anestesi med start HT2042 skall vara inskickad via antagning.se senast 15 mars. 
2. Ansökan om utbildningsbefattning via rekryteringssystemet Varbi skall vara inskickad senast den 15 mars 2024. På sidan ”Personligt brev” är det viktigt att du redogöra för varför du har sökt utbildning och andra uppgifter som du anser vara värdefulla för beslutet om du ska beviljas en utbildningsbefattning. På sidan ”CV (anställning, utbildning m.m.)” fyller du i uppgifter om tidigare utbildningar och anställningar som sjuksköterska. Här bifogar du också sedan ditt antagningsbesked.
3. Om du i dagsläget har en anställning inom NU-sjukvården ska du informera din chef att du har sökt utbildning och utbildningsbefattning.
4. Efter att din ansökan registrerats startar urvalsprocessen och intervjuer kommer att genomföras. Rekryterande chef ansvarar för vilka av de sökande som kommer att prioriteras för utbildningsbefattning.
5. 21 april skickas antagningsbesked ut från antagning.se till de som antagits till specialistutbildning. Antagningsbeskedet måste omgående bifogas din ansökan i Varbi för att den ska vara giltig (gäller även om du står på reservplats).
6. Besked om utbildningsbefattning förmedlas av rekryterande chef. Chef informerar medarbetare och går sedan igenom anställningsavtal, överenskommelse och riktlinje för utbildningsbefattningen. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/570
Kontakt
  • Orijana Waern, Teamledare, 010-4351352
  • Eva Olsson, Vårdenhetschef, 010-4351351
Facklig företrädare
  • Lina Handin, Vårdförbundet, 010-4351328
  • Åsa Olin, Vårdförbundet, 010-4351328
Publicerat 2024-02-05
Sista ansökningsdag 2024-03-15

Tillbaka till lediga jobb