Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Ortopedi, Läkare ortopedi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Ortopedin vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset söker dig som är specialistläkare/överläkare med erfarenhet av fotkirurgi. 

Fotteamet på Mölndals sjukhus är en av de få enheter i Sverige som utför avancerade fotkirurgiska ingrepp, både för patienter inom och utanför VGR. Vi har ett nära samarbete med trauma- och artroskopiteamet. Det finns goda möjligheter att bedriva forskning och vidareutveckla vår fotkirurgiska kompetens till att bli ledande i landet inom denna typ av avancerad ortopedisk kirurgi.

Om dig

Vi söker en medarbetare som har erfarenhet av ortopedisk fotkirurgi och ett stort intresse av att utvecklas vidare både kirurgiskt och kliniskt samt brinner för utbildning och utveckling av verksamheten. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och intresserad av att arbeta i team runt patienterna, trivs med teamkänsla, har social kompetens och god förmåga att kommunicera med såväl patienter som kollegor.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7438
Kontakt
  • Sektionschef, Vladislavs Gordins, 031-3430066
Facklig företrädare
  • SACO, Erik Malchau, 031-3430016
Publicerat 2024-01-08
Sista ansökningsdag 2024-02-12

Tillbaka till lediga jobb