Regionhälsan Verksamhetsstöd Barnmorskemottagningar Göteborg

Om oss

Barnmorskemottagningarna i Västra Götalandsregionen består av cirka 65 mottagningar spridda i regionens kommuner. Verksamheten har ungefär 500 medarbetare och bedriver högkvalitativ, patientnära vård. Vi samverkar med sjukhusens kvinnosjukvård, vårdcentraler, barnhälsovård, Närhälsans FOU-enhet och kommuner.

Det administrativa verksamhetsstödet för barnmorskemottagningarna arbetar regionövergripande för att stötta verksamheten. Gruppen består av åtta medicinska sekreterare/administratörer och har kontor i Majorna. Vi arbetar för en kreativ atmosfär med vi-känsla där goda idéer tas tillvara. Vi är nyfikna och vårt arbete präglas av ständig förändring. Du kommer till en arbetsgrupp med teamkänsla, arbetsglädje och bred erfarenhet.

Läs om våra förmåner på: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Om arbetet

I tjänsten som administratör hos oss kommer du att arbeta som verksamhetsstöd för medarbetare och chefer inom barnmorskemottagningarnas verksamheter. Då enheten har många och spridda uppdrag fördelas en del av arbetsuppgifterna bland medarbetarna utefter kompetens och erfarenhet. Du kommer att inneha funktionen LITA (lokal IT-ansvarig) som i korthet innebär att bland annat hantera olika behörigheter, beställa IT-produkter, vara administratör för 1177s e-tjänster, ansvara för PC-utbyten samt förmedla information om nyheter och förändringar i verksamheten. Registrering i nationella kvalitetsregistret ”Graviditetsregistret” är en av basuppgifterna i arbetet. Enheten tar fram statistik ur registret som sedan används för att vidareutveckla och förbättra vården för gravida. Andra uppdrag som kan ingå är att vara Webbredaktör för externa och interna hemsidor, att inneha rollen som verksamhetens arkivredogörare, vara användarstöd för SharePoint SOFIA och journalsystemet Obstetrix. Tillsammans med Verksamhetsutvecklare arbetar gruppen dessutom med administrativa utvecklingsfrågor.

Om dig

Vi söker dig med vidareutbildning inom vårddokumentation eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du skall ha goda kunskaper i Office 365 samt ett intresse för digitalisering och IT-frågor. Erfarenhet av administrativt arbete inom VGR och kunskap om verksamhetsområdet är meriterande.

Som person är du självständig och kan anpassa ditt förhållningssätt till kollegor. Du har också ett tydligt kundservicetänk, är strukturerad och tar ansvar för att driva ditt och gruppens arbete framåt. Du är mån om att samarbeta och samverka med fokus på våra uppdrag och mål samt är trygg i dina bedömningar och metodval. Vi ser gärna att du är förändringsorienterad och nyfiken på utvecklingsfrågor och förbättringsarbete.

Villkor

Placeringsort Göteborg, visst distansarbete är möjligt.

Intervjuer planeras 16/10 & 17/10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5973
Kontakt
  • Madelene Edin, Enhetschef, 072-2015476
Facklig företrädare
  • Håkan Åkerström, Vision, 0707-282537
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb