Södra Älvsborgs Sjukhus, VO psykiatri

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vår ambition är att kunna erbjuda Sveriges bästa psykiatriska vård. Vi vill möta framtiden och söker nu dig som vill vara med på vår resa oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi söker efter dig som är psykolog och vill ha en flexibel heltidsanställning på distans där du främst kommer arbeta med behandling av våra patienter.

Om vår lediga tjänst
Vi strävar efter att ge bästa möjliga vård genom att vara lyhörda för varje patients unika behov. Utveckling är en naturlig del av vår verksamhet och vi förbättrar ständigt metoder och processer. Tillsammans gör vi verklig skillnad i patienternas liv och formar en personlig och professionell vårdrelation.

Dina första arbetsveckor hos oss kommer vara på plats i våra lokaler i Psykiatrins kvarter på sjukhuset för att du ska få en introduktion till arbetet och dina nya kollegor. Detta introduktionsupplägg kan diskuteras utifrån individuella önskemål. Ditt arbete utför du digitalt men givetvis har du möjlighet att arbeta i våra lokaler när/om du så önskar. Du kommer att bli en del av en trevlig, stöttande och kompetent psykologgrupp.

Tanken med denna tjänst är att fokusera på behandlingsarbete, vilket kan utföras digitalt och från valfri plats. Tjänsten är en tillsvidareanställning i grundprofessionen men upplägget och förutsättningarna kommer att utvärderas och eventuellt omprövas efter 6 månader.

Om oss
BUP Neuropsykiatri är en specialiserad mottagning inom verksamhetsområde psykiatri på Södra Älvsborgs Sjukhus. Mottagning startade upp under våren 2022. Vi har fått en unik möjlighet att följa patienter över ett livsperspektiv.

Vi tar emot barn och ungdomar (6–18 år) med en konstaterad neuropsykiatrisk diagnos (autism och/eller ADHD) utan intellektuell funktionsnedsättning i kombination med måttlig och allvarlig psykisk ohälsa. I vårt lättspår tar vi även emot patienter för medicinsk behandling av ADHD. 

Vi är ett tvärprofessionellt team med läkare, psykologer, socionomer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, specialpedagoger och dietist. Varje profession är en nödvändig pusselbit för att vi ska kunna hjälpa våra patienter och deras familjer.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med neuropsykiatriska svårigheter samt aktuella utrednings- och behandlingsmetoder för denna grupp. Många av våra patienter har ytterligare barnpsykiatrisk problematik och därför är även kunskap eller intresse för detta område meriterande.

Du som söker är ansvarstagande, pålitlig, och flexibel. Du är trygg och självgående i din yrkesroll med tillräckligt lång erfarenhet för att kunna arbeta självständigt. Att våga tänka nytt och vara initiativrik välkomnas. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Distans
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Referensnummer 2023/5871
Kontakt
  • Johan Lepp, vårdenhetschef, 076-2625018,johan.lepp@vgregion.se
  • Sara Englenius, psykolog, sara.englenius@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Lisa Bäckman, Sveriges Psykologförbund, 073-0965709
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb