Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ögonsjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Har du erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete och/eller är disputerad? Då har vi tjänsten för dig!

Forskning, utveckling, utbildning och innovation (FoUUI) är viktiga uppdrag för ett universitetssjukhus. Vår verksamhetsidé är att ge god och uppskattad ögonsjukvård med patienten i centrum samt att bedriva forskning i absoluta framkant, driva utveckling av nya diagnostiska och terapeutiska metoder och ge utbildning på både grund och avancerad nivå. Vårt utbildningsuppdrag inkluderar också efterutbildning av flera olika specialistprofessioner samt forskarutbildning av doktorander. Utbildningskoordinatorns uppdrag är att planera, organisera och stötta utbildningsinsatser, inte minst vad gäller doktorander och blivande docenter, och tillsammans med verksamhetschefen aktivt verka för att nå verksamhetens mål.

Ögonsjukvården är en forskningsaktiv verksamhet som bedriver forskning inom många områden såsom barnögonsjukdomar, hornhinnesjukdomar, grå och grön starr samt näthinnesjukdomar. För att bedriva vår forskarutbildning på bästa möjliga sätt och därmed utvecklas som universitetsklinik, samt för att administrativt stötta andra utbildningar som ges inom verksamheten, söker vi nu efter en utbildningskoordinator som ingår i Central Verksamhetsadministration (CVA).

Om tjänsten

Ett varierande arbete som innebär allt från att vara vetenskapligt och administrativt stöd åt doktorander vad gäller etikansökningar, submittering av vetenskapliga manuskript och planering av disputation till att arrangera utbildningsaktiviteter i form av uppdragsutbildningar och interna/externa seminarier. För dig som är disputerad inom naturvetenskap/medicin kan möjlighet eventuellt ges att medverka i studier som forskare och handledare.

Om dig

Du som söker har erfarenhet av utbildnings- eller forskningsadministrativt arbete och har goda kunskaper i svenska och engelska där du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du även är disputerad inom medicinsk vetenskap.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten. För att trivas i rollen krävs det att du har ett utbildnings- och forskningsintresse, att du är en person som tycker om att arbeta både självständigt och i ett team. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och flexibel i ditt sätt att arbeta.

Om Verksamheten

Med över 260 medarbetare är vi en av Sveriges största ögonverksamheter. Vi är en forskningsintensiv verksamhet som ligger i framkant när det gäller forskning, utbildning och utveckling. Huvudverksamheten är lokaliserad på Mölndals sjukhus, men ögonsjukvården bedrivs även på Drottning Silvias Barnsjukhus, Frölunda specialistsjukhus, Kongahälla center och på Sahlgrenska sjukhuset.

Vår verksamhet är indelad i 15 processer efter olika subspecialiteter, både inom medicin och kirurgi. I processerna finns medarbetare från olika yrkeskategorier; sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, optiker, ortoptister, ögonsjuksköterskor, kanslister, läkare, koordinatorer, biomedicinska analytiker och fotografer.  

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5845
Kontakt
  • Verksamhetschef, Madeleine Zetterberg, 0709126142
Facklig företrädare
  • SACO, Stina Andersson, 0722065083
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-27

Tillbaka till lediga jobb