Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Thoraxkirurgi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och kö-fri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning.

Är du nyfiken på thoraxkirurgi? Då är du välkommen till oss!

Vi är den vårdavdelningen i Västra Götaland som bedriver högspecialiserad vård inom thoraxkirurgi, både elektivt och akut. Våra patienter kommer från hela regionen, och vi vårdar dem pre- och postoperativt. Vårdavdelningen består även av en intermediärvård- och uppvaksenhet med tre vårdplatser. Vår vårdavdelning kännetecknas av korta vårdtider och ett högt patientflöde.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en dynamisk och kreativ arbetsplats som ständigt jobbar med förbättringsarbeten för ökad kvalitet och patientsäkerhet. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med gott kamratskap och mycket arbetsglädje. 

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på vår avdelning ansvarar du utefter ditt uppdrag för omvårdnaden av patienter som genomgår hjärt- eller lungkirurgi, både pre- samt postoperativt. Du samarbetar väl tillsammans med övriga kollegor kring patienten och till hjälp har du inarbetade rutiner och god arbetsledning.

Den thoraxkirurgiska omvårdnaden kräver en individuellt anpassad introduktionstid beroende på tidigare erfarenhet. Vårt schema följer verksamhetens behov, vardag som helg.

Om dig

Du har en godkänd yrkestitel som undersköterska. Tidigare erfarenhet av akutsjukvård, kirurgisk och/eller postoperativ vård är meriterande.

Du arbetar bra tillsammans med andra människor och hanterar utmaningar på ett konstruktivt sätt. Du har en personlig mognad och självständighet, tar eget ansvar, är lugn och stabil samt har förmåga och mod att agera efter din övertygelse.

Då arbetet på avdelningen ofta är omväxlande och utmanande ser vi även att du är en flexibel och lösningsorienterad person med god samarbetsförmåga och ett bra bemötande.

Ett intresse för teknik är också ett stort plus då den thoraxkirurgiska omvårdnaden är högspecialiserad och du kommer i din vardag att hantera avancerad teknisk utrustning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5829
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Pernilla Lyckner , pernilla.lyckner@vgregion.se,031-3427890
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anna-Lena Anderson, anna-lena.ala.andersson@vgregion.se,031-3241012
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb