Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Radiologi Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vår verksamhet

Radiologin erbjuder dig en utvecklande och kreativ arbetsplats med trevliga möten mellan kollegor, patienter och deras anhöriga. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer träffa många olika patienter från olika verksamheter och flöden på hela sjukhuset. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar.

Under de senaste åren har radiologin arbetat med att förtydliga uppdrag och ansvar för modalitetsorganisationens arbete. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar.

Radiologi Mölndal söker nu teknikansvarig röntgensjuksköterska.

Arbetsbeskrivning

Som teknikansvarig röntgensjuksköterska för konventionell radiologisk verksamhet har du övergripande ansvar för protokolluppdateringar, uppföljningar och utbildningsansvar. Du kommer att vara delaktig i införandet av forskningsundersökningar och nya metoder. Du är också delaktig vid upphandling av utrustning för konventionell radiologi. I tjänsten ingår även uppdraget som strålsäkerhetsombud.

Du kommer medverka i kort- och långsiktig planering av den konventionella radiologiska verksamheten. Dessutom kommer du att ingå i verksamhetsområdets övergripande modalitetsorganisation med samarbete mellan de tre sjukhustomterna.

I tjänsten kommer cirka 50% av din tid att läggas på uppdraget som teknikansvarig, resterande tid arbetar du kliniskt som röntgensjuksköterska.

Uppdragsbeskrivning teknikansvarig sjuksköterska (vgregion.se)

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med tidigare erfarenhet av konventionell radiologi. Har du magisterexamen eller motsvarande är detta mycket meriterande.

Du har ett stort engagemang för konventionell röntgen, vilket för oss innebär att du använder din kompetens och ditt engagemang för såväl din egen som för verksamhetens utveckling. Detta betyder att du behöver vara flexibel och ha en positiv inställning till delaktighet i förbättringsarbete samt handledning av studenter och medarbetare.

Vi ser gärna att du som söker har god förmåga att planera, strukturera och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5805
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Veronica Blomgren,, veronica.blomgren@vgregion.se,072-1485496
  • Vårdenhetschef, Jenny Rolk,, jenny.rolk@vgregion.se,072-0457928
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Banafsheh Neissani,, banafsheh.neissani@vgregion.se,031-3430103
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb