Södra Älvsborgs Sjukhus, VO akutsjukvård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om oss
Verksamhetsområde (VO) akutsjukvård omfattar akutmottagning och ambulansverksamhet. Akutmottagningen vid Södra Älvsborgs Sjukhus i Borås är en stor arbetsplats med cirka 120 anställda och cirka 52 000 besökare om året. Vi handlägger för närvarande den akut sjuka patienten inom medicin, kirurgi, infektion, ortopedi och neurologi. Från årsskiftet har vi startat upp en mobil verksamhet där du efter några år kan bli aktuell. Våra sjuksköterskor vårdar även patienter på ÖNH och ögonsjukvården. Dessa patienter bedöms just nu av läkare från respektive verksamhetsområde.

Om vår lediga tjänst   
Vi är en grupp på 18 läkare som bedriver verksamheten inom VO akutsjukvård och söker nu dig som vill bli en del av vår grupp som ST-läkare och vill vara med i utvecklingen av akutsjukvården på SÄS. Läkargruppen driver också utveckling i förbättringsarbeten och har regelbundna utbildningar både självständigt och i samarbete med andra enheter. Som ST-läkare får du god handledning och kontinuerlig återkoppling för att driva på din utveckling som akutläkare.

Till akutkliniken hör även ambulansverksamheten som ger goda förutsättningar för samarbete och utveckling av prehospital sjukvård. Akutläkarna bemannar för närvarande veckans alla dagar från kl. 7.30 till 21.30.

Vi erbjuder dig

  • Regelbunden handledning
  • Möjligheten att driva egna ansvarsområden under ST
  • Individuellt anpassad ST plan
  • Stora möjligheter för vidareutveckling även efter fullgjord ST

Din profil
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation samt behärskar det svenska språket motsvarande nivå C1. Har du arbetat minst 6 månader som underläkare, företrädesvis med akutsjukvård, är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid din kommunikativa förmåga och samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har en vilja att bidra till att vår verksamhet utvecklas effektivt och till att upprätthålla det positiva arbetsklimatet på våra enheter. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga din läkarlegitimation i din ansökan. Vi arbetar med ett löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5770
Kontakt
  • Patrik Lundh, läkarchef , 033-6163303
  • Jared Piamonte, ST studierektor, 033-6164133
  • Johan silverflod, ST-läkare, 033-6163738
Facklig företrädare
  • Ali Atay, Läkarföreningen , 033-6164196
Publicerat 2023-10-02
Sista ansökningsdag 2023-10-23

Tillbaka till lediga jobb