Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Radiologi Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vår verksamhet

Radiologin erbjuder dig en utvecklande och kreativ arbetsplats med trevliga möten mellan kollegor, patienter och deras anhöriga. Verksamheten är en viktig del i vårdkedjan, vilket innebär att du kommer träffa många olika patienter från olika verksamheter och flöden på hela sjukhuset. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar. 

Under de senaste åren har radiologin arbetat med att förtydliga uppdrag och ansvar för modalitetsorganisationens arbete. Verksamheten är högteknologisk och utvecklas ständigt för att bättre möta dagens och framtidens utmaningar.

Radiologi Mölndal söker nu teknikansvarig röntgensjuksköterska.

Arbetsbeskrivning

Som teknikansvarig röntgensjuksköterska för DT-verksamheten har du övergripande ansvar för protokolluppdateringar, uppföljning och utbildningsansvar. I tjänsten ingår även uppdraget som strålsäkerhetsombud. Du är delaktig i kortsiktig och långsiktig planering av DT- verksamheten och kommer att ingå i verksamhetens övergripande modalitetsorganisation för DT. I tjänsten kommer ca 50% av din tid läggas på uppdraget som DT-ansvarig, Resterande tid arbetar du kliniskt som röntgensjuksköterska.

Uppdragsbeskrivning teknikansvarig sjuksköterska

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med tidigare erfarenhet av DT. Har du magisterexamen eller motsvarande inom området DT är detta mycket meriterande. Vi söker dig med stort engagemang för DT-arbetet, vilket för oss innebär att du använder din kompetens och ditt engagemang för såväl din egen som för verksamhetens utveckling. Detta betyder att du bör vara flexibel och ha en positiv inställning till delaktighet i förbättringsarbete samt handledning av studenter och medarbetare. Vi ser gärna att du som söker har god förmåga att planera, strukturera och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Tillsammans för patienten

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5706
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Veronica Blomgren, 072-1485496
  • Vårdenhetschef, Jenny Rolk, 072-0457928
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Banafsheh Neissani, 031-3430103
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb