Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Ortopedmottagning Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Mottagningen består av sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker och läkare.
På mottagningen tjänstgör även fysioterapeuter som tar träffar patienterna i samband med läkarbesök och inskrivning inför operation. Vi har ett nära samarbete med operationskoordinatorer som fysiskt är placerade på mottagningen. Mottagningen har tidsbeställd mottagning för första besök, återbesök och inskrivning inför operation. På mottagningen finns också tre sårsjuksköterskor som har egen mottagning. Vi arbetar med patienter inom teamen trauma, protes, artroskopi, fot och osseointegration.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss innebär ett omväxlande arbete i mötet med patienten både före och efter operation, men även med andra yrkeskategorier. Arbetstiden är måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete kommer du att planera och förbereda patienterna inför besök med information och rådgivning bland annat inför operation. Du kommer att arbeta administrativt i form av telefonrådgivning och bokning av besökstider. Det finns också en egen återbesöksmottagning med suturtagning efter operation. Arbetet innebär även rådgivning, tidsbokning och att assistera vid läkarmottagningen samt såromläggningar och avgipsning.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Som har ett intresse av förbättringsarbeten och att driva den fortsatta utvecklingen av mottagningen i tvärprofessionella grupper.
Meriterande är om du har vana från ortopedisk vård eller har läst kurser inom ortopedi eller sårvård. 

Arbetet förutsätter att du har hög flexibilitet och är van vid självständigt arbete.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5688
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Emelie Eldelind , 070-0824578
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 073-3314942
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb