Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin och akut, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du medicinsk sekreterare och vill komma till en arbetsplats där du får möjlighet att vara med och påverka och utvecklas i din yrkesroll? Då är du välkommen att söka till oss!

Administrativa enheten är en del av Medicin och akutsjukvård Mölndal. Verksamheten består av slutenvård (tre vårdavdelningar) och öppenvård med bred kompetens inom olika internmedicinska specialiteter.  en akutmottagning med inriktning mot medicin, geriatrik och ortopedi. Verksamhetsområdet är en mindre och trevlig klinik som präglas av korta beslutsvägar och ett gott och nära samarbete, både inom och mellan yrkesgrupper. Inom verksamheten finns specialiteterna kardiologi, endokrinologi/diabetes, neurologi/stroke och gastroenterologi.

Är vi din nya arbetsplats?

Som medicinsk sekreterare hör du organisatoriskt till den administrativa enheten. Enheten består av cirka 22 medarbetare, medicinska sekreterare, vårdadministrativa sekreterare, administrativa assistenter och administratör. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Du träffar regelbundet dina kollegor som arbetar på andra mottagningar och avdelningar och ni har samma chef. Om du vill kunna utvecklas i din yrkesroll har du kommit helt rätt.

Om dig

Vi söker dig som har en 2-årig YH-utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande. Du ska ha god datorvana och goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Det är meriterande om du är van vid att arbeta i Melior och ELVIS, har handledarutbildning och/eller kunskaper i sjukdomsklassifikation. 

För att trivas hos oss behöver du ha god organisationsförmåga, ett gott bemötande och god samarbetsförmåga och kunna arbeta i team. Arbetet kräver en väl utvecklad förmåga både i att samarbeta med olika yrkeskategorier och att möta många olika människor med olika behov på ett respektfullt och professionellt sätt. Du är positiv, engagerad, tar egna initiativ och är intresserad av ett varierande och självständigt arbete. Vi söker dig som är driven, lösningsfokuserad och genuint vill vara med och påverka din egna utveckling, det vårdadministrativa arbetet, sekreterarrollen, men även vår verksamhet. Administrativa enheten arbetar tillsammans för utveckling och förbättring, där du och din kompetens, erfarenhet och dina synpunkter och idéer är viktiga. Vi kommer lägga en stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5596
Kontakt
  • Enhetschef Sara Millving, 073-0481549
Facklig företrädare
  • Vision, Kristina Lund, 031-3428879
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb