Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Öron- näs- och halsavdelning 18

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Gillar du akutsjukvård men är samtidigt intresserad av kirurgi och omvårdnad, då skall du söka dig till oss på avdelning 18. Vi är en kirurgisk akutvårdsavdelning med inriktning mot öron-näs och halssjukvård (önh)

I vår verksamhet bedriver vi högspecialiserad vård för patienter från hela regionen med sjukdom, skada eller fraktur i öron, näsa, bihålor, munhåla, svalg, luft- och matstrupe.

Det som kännetecknar vården på en Öron-Näsa-Halsavdelning är den stora variationen av patientgrupper. Hos oss träffar du patienter som genomgår planerad eller akut kirurgi där medelvårdtiden är 2-3 dagar. Vi har en hög genomströmning av patienter och jobbar aktivt med att utveckla våra patientflöden och vårt samarbete med övriga verksamheter som är involverade i vår patientvård.

Hos oss har du en stor möjlighet att utvecklas som undersköterska och vara delaktig i de förbättringsarbeten och arbetssätt som vi jobbar aktivt med. Du har möjlighet att utveckla och förbättra några av våra specialområden då vi arbetar teaminriktad i våra olika diagnosgrupper.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Vad erbjuder vi dig?

Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete inom akutkirurgin där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar i din undersköterskeroll. Tjänsten innefattar dag och kvällstjänstgöring med helgarbete 2 helger av 5. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga undersköterskeuppgifter med fokus på högspecialiserad omvårdnad. Du kommer att träffa patienter som är trakeotomerade, patienter med nutritionsproblematik, patienter med postoperativt omvårdnadsbehov samt patienter i vårat akutflöde.

Vi har i nuläget 14 vårdplatser och du arbetar i team med sjuksköterska, dietist och läkare för att ge våra patienter den bästa vården.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med erfarenhet från öron-näsa hals, akutsjukvård eller övrig kirurgisk vård. Du trivs i en miljö med stor variation på din arbetsdag, tycker om att arbeta i team, du är prestigelös och känner dig bekväm med att ta egna initiativ.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. 
På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/ 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5551
Kontakt
  • Vårdenehetschef, Lisa Åberg, 031-3428925eller072-4514394
Publicerat 2023-08-30
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb