Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 16 & 29 diabetes endokrinologi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Vi söker nu dig som vill arbeta med akutmedicinska patienter, där hög kompetens och kvalité präglar verksamheten.

Om oss

Avdelning 16 och 29 är en specialistmedicinsk avdelning med inriktning diabetologi, endokrinologi och gastroenterologi. Vi bedriver högspecialiserad slutenvård.

Vi vårdar bland annat patienter med akut eller kronisk leversjukdom, nydebuterad diabetes och patienter som genomgått hypofystumörperation. Sahlgrenska Universitetssjukhuset är ett av två centra i landet som genomför levertransplantationer vilket innebär att många av våra patienter utreds inför, eller vårdas i väntan på, levertransplantation.

Avdelningen har en dagvårdsenhet dit patienter kommer för planerade behandlingar och utredningar inom endokrinologi. Patienter kallas in hemifrån eller läggs in via våra egna mottagningar, akutmottagningar eller från andra sjukhus.

Vårt erbjudande

Vi söker nu undersköterskor till vår avdelning som vill vara med och utveckla och förändra vår verksamhet för att patienterna ska få en vård i toppklass. Tjänsterna avser vikariat på 12 månader.

På avdelning 16 och 29 arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i team och ger den bästa vården till våra patienter. Arbetet är varierande och givande, eftersom våra patienter ofta har flera sjukdomstillstånd. Vår avdelning är stor och välkomnande och vi är vana vid att ta emot nya medarbetare och studenter. Om du känner att du saknar tillräcklig kunskap kring någon uppgift, så lär vi dig gärna.

Om dig

Vi söker en stabil person med mycket god samarbetsförmåga, personlig mognad och som har förmågan att kunna vara flexibel för att hitta bästa lösningen för varje patient.

Du ska vara utbildad undersköterska och ha arbetat minst 1 år som undersköterska på sjukhus. Om du har tidigare erfarenhet av akutmedicin, endokrinologi, gastroenterologi eller diabetes ser vi detta som meriterande.

Vi intervjuar löpande så ansök redan idag.

Vill du bli vår nästa kollega? Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5412
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sofia Andersson Berlin, 070-0823703
Facklig företrädare
  • Kommunal, Cecilia Siljehammar, 031-3421029
Publicerat 2023-08-25
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb