Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beroende, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Administrativa enheten Beroende är belägen i PK-huset på Östra sjukhuset. I vår enhet arbetar tio medicinska sekreterare, en läkaradministratör, två heromarapportörer och en systemadministratör.

Som medarbetare är du placerad på den psykiatrisk akutmottagningen där du arbetar tillsammans med tre andra medicinska sekreterare. Sekreterarna sitter i var sitt rum i en administrativ korridor tillsammans med läkarna.

Den psykiatriska akutmottagningen tar emot patienter från med akuta psykiatriska besvär, där cirka en tredjedel av de sökande är i behov av psykiatrisk heldygnsvård.

Vi har en arbetsmiljö som kännetecknas av stor variation, högt arbetstempo samt kollegial gemenskap och gott samarbete. 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medicinsk sekreterare som vill bli en del av vårt team i den Administrativa enheten. Arbetet består till stor del av vårdadministrativa arbetsuppgifter med dokumentation i Melior via digital diktering i MedSpeech samt registrering i våra olika datasystem. I tjänsten ingår det även posthantering, skanning, administrativt kassaarbete och skicka räkningar till alla patienter. Tjänsten innebär även telefonkontakt och samarbete med andra professioner.

Våra medicinska sekreterare har egna kontor och har möjlighet till att arbeta på distans en dag per vecka.

Enheten arbetar mot mer digitalisering med uppgift att förbättra, effektivisera samt underlätta vårat arbetssätt och våra arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter kan därför komma att förändras under anställningens gång.

Tjänsten på den psykiatriska akutmottagningen är verksamhetsnära och erbjuder ett kontinuerligt lärande tack vare variation i det dagliga arbetet. Vi arbetar ständigt med att utveckla såväl våra medarbetare som rollen som sekreterare i verksamheten.

Om dig

Vårddokumentationsutbildning är ett krav. Kunskaper i Melior (datajournal) och ELVIS är meriterande. 

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning, som vill utvecklas i rollen och som inte räds att tackla nya arbetsuppgifter och arbetssätt. Arbetet präglas av variation och att uppgifterna blir korrekt utförda. Det är därför viktigt att du har initiativförmåga, är företagsam och noggrann.

Du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi arbetar mot att ”Ett gott bemötande främjar alla”. Du trivs bra med mycket sociala kontakter är positiv och lätt att samarbeta med.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5254
Kontakt
  • Beatrice Westlund, Enhetschef , beatrice.westlund@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 0700-823393
Publicerat 2023-08-16
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb