Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi förändrar våra arbetssätt och behöver fler fysioterapeuter som vill vara med och driva igenom förändringar och nya projekt. Vi vill ge patienten den bästa vården, på rätt plats av rätt utförare. Vill du vara med och påverka patientens resa genom vårdkedjan är du varmt välkommen att söka en tjänst hos oss!

Du kommer få möjlighet att arbeta med nya arbetssätt inom sluten och öppenvården, där du, tillsammans med andra professioner, gör mest nytta för patienten. Vi vill göra skillnad i människors liv, erbjuda rehabilitering på högsta nivå samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och din yrkeskompetens. Vi är många erfarna kollegor som trivs ihop och stöttar varandra i det dagliga arbetet och nu behöver vi bli ännu fler. 

Vi erbjuder dig: 

  • Introduktion av fadder som handleder dig i arbetet. 
  • Kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar samt auskultation. 
  • Möjlighet till fördjupning av dina kunskaper på universitets- eller högskolenivå. 
  • Teamarbete tillsammans med andra professioner.  
  • Ett gott arbetsklimat i ändamålsenliga lokaler. 

Om oss 
Uppdraget på arbets- och fysioterapimottaning är att tillgodose fysioterapi till patienter inom somatisk öppen- och slutenvård. Det innebär områden så som, medicin, infektion, lung, gyn, kirurgi, onkologi, ortopedi, geriatrisk ortopedi, och kardiologi. På enheten arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter tillsammans runt patienten. 

Din profil 
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med kandidatexamen eller högre utbildning och har ett serviceinriktat och positivt synsätt. Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du har förmåga att se såväl behov som möjligheter och lyfter dina idéer för att kunna bidra till att förbättra vården, arbetssätt och arbetsmiljö. Då arbetet präglas av samarbete och variation ställs stora krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet, helhetssyn och ansvarstagande men även förmåga att arbeta självständigt. Du kommer ansvara för att patienten får en god rehabilitering under behandlingstiden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekryteringsprocess 
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag! Tillsammans med din ansökan vill vi också att du bifogar din yrkeslegitimation. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5015
Kontakt
  • Josefin Axeland, enhetschef, 033-6161280
Facklig företrädare
  • Ellinor Nylund, Fysioterapeuterna, 033-6164490
Publicerat 2023-07-31
Sista ansökningsdag 2023-11-12

Tillbaka till lediga jobb