Folktandvården, Lilla Edet

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Arbetet kan innebära att du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du förväntas även vara med i det förbyggande arbetet med munhälsa bland elever på grundskolor eller i uppsökande tandvård på äldreboenden.

Samarbete med och tjänstgöring på Ftv Älvängen kan vara förekommande.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och vill engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Vi använder allas kompetens på bästa sätt och vår personal har definierade ansvarsområden. Sedan många år bedriver vi ett kontinuerligt utvecklingsarbete på kliniken. Dörrarna är öppna och vi har en god kommunikation mellan våra medarbetare.

Hos oss arbetar du med en stor variation av barn- och vuxentandvård i ett nära samarbete med klinikens övriga duktiga och ambitiösa medarbetare. Vi har våra patienter/kunder, kliniken som en enhet och klinikens resultat i centrum. En stor del av diagnostiken och vården på kliniken utförs av våra tandhygienister.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården och vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar. Du behöver därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. 

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lilla Edet
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4241
Kontakt
  • Klinikchef, Ulf Ljungberg, 0703-127683
  • Klinikkoordinator, Susanne Karlsson, 072-2109791
Facklig företrädare
  • Clary Karlsson, Vision, 070-0823216
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-21

Tillbaka till lediga jobb