Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Öron- näs- och halsavdelning 18

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Gillar du akutsjukvård men är samtidigt intresserad av kirurgi och omvårdnad, då skall du söka dig till oss på avdelning 18. Vi är en kirurgisk akutvårdsavdelning med inriktning mot öron-näs och halssjukvård (ÖNH).

I vår verksamhet bedriver vi högspecialiserad vård för patienter från hela regionen med sjukdom, skada eller fraktur i öron, näsa, bihålor, munhåla, svalg, luft- och matstrupe.

Det som kännetecknar vården på en Öron-Näsa-Halsavdelning är den stora variationen av patientgrupper. Hos oss träffar du patienter som genomgår planerad eller akut kirurgi där medelvårdtiden är 2-3 dagar. Vi har en hög genomströmning av patienter och jobbar aktivt med att utveckla våra patientflöden och vårt samarbete med övriga verksamheter som är involverade i vår patientvård.

Hos oss har du en stor möjlighet att utvecklas som undersköterska och vara delaktig i de förbättringsarbeten och arbetssätt som vi jobbar aktivt med. Du har möjlighet att utveckla och förbättra några av våra specialområden då vi arbetar team-inriktat i våra olika diagnosgrupper.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Vad erbjuder vi dig?

Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete inom akutkirurgin där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar i din undersköterskeroll. Tjänsten innefattar dag och kvällstjänstgöring med helgarbete 2 helger av 5.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga undersköterskeuppgifter med fokus på högspecialiserad omvårdnad. Du kommer att träffa patienter som är trakeotomerade, patienter med nutritionsproblematik, patienter med postoperativt omvårdnadsbehov samt patienter i vårat akutflöde.

Vi har i nuläget 14 vårdplatser och du arbetar i team med sjuksköterska, dietist och läkare för att ge våra patienter den bästa vården. 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från öron-näsa hals, akutsjukvård eller övrig kirurgisk vård ses som meriterande. Du trivs i en miljö med stor variation på din arbetsdag, tycker om att arbeta i team, du är prestigelös och känner dig bekväm med att ta egna initiativ.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4169
Kontakt
  • Lisa Åberg, Vårdenhetschef, 031-3428925/072-4514394
Facklig företrädare
  • Linn Klang, Kommunal, 031-3429195
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb