Närhälsan Opaltorget vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Opaltorget vårdcentral!

Vi ligger beläget i Västra Göteborg, 10 minuter från centrala Göteborg och 10 minuter till havet. Vårdcentralen har 7 700 personer listade, vilka speglar både demografi, socioekonomi och ålder i området. En hög spännvidd i socioekonomi innebär många berikande, omväxlande och utvecklande möten med en varierad patientpopulation. Vårdcentralen ansvarar för fyra vård- och omsorgsboenden för äldre samt flera boenden för yngre med behov av funktionsstöd, hemsjukvård samt BVC som är kopplat till en familjecentral. Opaltorget byggs just nu om och rustas upp, därför har vårdcentralen för två år sedan flyttat in i nya fina lokaler. Fullbemannade är vi fyra allmänläkare och fyra ST-läkare.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten fokuserat på medicinsk kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Hos oss finner du ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap med korta beslutsvägar och du kommer känna av en god gemenskap där humor och glädje får ta stor plats. Vi strävar tillsammans mot målet att alla våra patienter skall vara nöjda efter kontakt med oss.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter består i att arbeta som allmänspecialist där du i din tjänst kommer att ha inriktning på att utbilda blivande läkare och specialister i allmänmedicin inom det breda allmänmedicinska arbetsfältet. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård. Dina patienter har, sedan tidigare, fått medicinska bedömningar av god kvalitet och ditt uppdrag begränsas genom datumindelning. Vi arbetar för målet 1100 patienter/heltidsspecialist. Ditt schema anpassas i hög utsträckning efter dina önskemål och du har möjlighet att arbeta hemifrån en dag/vecka.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Du trivs i rollen som handledare/utbildare och har ett stort engagemang för att se kollegor växa i sin kompetens. 

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3960
Kontakt
  • Emmelie Rolfö, Vårdcentralchef, 0722-078407
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund, mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb