Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 3, Handkirurgi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega, en del av vårt team med medicinska sekreterare, administratörer och tidbokskoordinatorer på administrativa enheten Handkirurgi.

Verksamheten Handkirurgi är en specialistklinik och behandlar patienter som besväras av sjukdomstillstånd och skador i händerna. En stor andel av våra patienter kommer med akuta skador. Vi opererar allt från små barn med medfödda handmissbildningar till äldre personer med felställningar i handen. Tillsammans gör vi skillnad! Vi känner stolthet över vårt viktiga arbete och vill att patienten ska känna trygghet och respekt.

Din nya arbetsplats?

Verksamhet Handkirurgi finns i trevliga lokaler på Mölndals sjukhus. Vi som jobbar här är ett trevligt gäng som värnar om både varandra och våra patienter. Du kommer ha en viktig administrativ nyckelfunktion hos oss. Oavsett erfarenhet så ska vi se till att du kommer in i arbetet på ett tryggt sätt. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag.

Som tidbokskoordinator är arbetsuppgifterna varierade. Du ansvarar för att boka besök i ELVIS utifrån ett mottagningsschema och har också telefontid. Vi använder oss av av telefonsystemet Telia ACE. Tolkbeställning och ärendehantering i 1177 ingår även så. Du arbetar i nära anslutning till kollegor och övrig personal inom Handkirurgi. 

Om dig

Vi söker dig som är Undersköterska eller har utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration. Ett krav är också att du har goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift. Merieterande är om du har erfarenhet av att boka besök och telefon samt kunskap i ELVIS och Melior.

Vi tror att du som börjar hos oss tycker om att arbeta i ett högt tempo, har ett positivt sinne och en utpräglad känsla för service. Du är bra på att prioritera, är noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du gillar att arbeta med ständiga förbättringar i enheten/verksamheten.

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Urval och interjuver sker löpande. 

Du delar våra värdegrunder: Tillsammans FÖR patienten MED patienten     

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3800
Kontakt
  • Enhetschef, Sandra Klintberg, 0700206143
Facklig företrädare
  • Vision, Therese Jakobsson, 0760508863
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb