Närhälsan Tuve vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Tuve vårdcentral är en väletablerad vårdcentral på Hisingen med cirka 10 500 listade patienter. Vårt mål är att vara den självklara arbetsplatsen för dig som har ett starkt engagemang och som vill vara med att förändra svensk primärvård på riktigt.

Vi trivs tillsammans och värdesätter goda relationer till våra patienter. Hos oss arbetar allmänspecialister, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, kanslist, psykolog och kurator. Vi har även BVC-mottagning och en familjecentral i samma lokaler. Vi tycker att det är viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Detta för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och för att skapa en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en medicinsk sekreterare.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www. narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare hos oss får du ett serviceinriktat, varierat och utvecklande arbete. Vi är en grupp på fyra sekreterare som ihop med kanslist arbetar och varvar det administrativa arbetet en del tillsammans och vi hjälps åt att lösa av vår kanslipersonal i receptionen vid rast och frånvaro. I receptionen är du vårt ansikte utåt och ger våra patienter ett varmt och gott bemötande. Vi är ett bra gäng som trivs med vårt arbete och med varandra.

Du kommer främst arbeta administrativt med vårddokumentation så som att skriva diktat i journalsystemet AsynjaVisph, skriva remisser, brev och intyg, remisshantering samt vara behjälplig med post och skanning när behov finns. När du har blivit säker i din administrativa roll finns det möjlighet till distansarbete 1–2 dagar i veckan.

Vi har ett helhetsperspektiv vad gäller vårdadministrativ service inom verksamheten och alla tar gemensamt ansvar för helheten. Deltagande i förbättrings- och utvecklingsarbete ingår i tjänsten.

Om dig

Du har utbildning till medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården men främst att du har en helhetsförståelse för yrkesrollen och gärna ett par års erfarenhet. Du har goda kunskaper inom IT och intresse för att arbeta med IT-frågor och utveckling framåt samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande samt har en god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i team samt har förmåga att arbeta självständigt. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling.

Du ska dela Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam, Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3699
Kontakt
  • Tomas Johansson, Vårdcentralchef, 0705-645221
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, 0700–207784
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb