Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beroende, Mini-Maria Nordost

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Vill du vara med och göra skillnad inom en rolig, spännande och krävande verksamhet där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation?

Då tycker vi att du skall söka till oss.

Mini-Maria Göteborg består av tre mottagningar och vi har ett bra samarbete mellan enheterna. Du kommer ingå i en psykologgrupp bestående av fyra stycken psykologer.

Mini-Maria Göteborg söker en leg.psykolog till vår öppenvårdsmottagning för ungdomar upp till 21 år med narkotika- eller alkoholproblem samt deras anhöriga.

Det är en lättillgänglig mottagning dit unga människor och föräldrar kan söka sig på eget initiativ eller blir hänvisade för att få råd, stöd och behandling. Lättillgängligheten ger möjlighet till tidig upptäckt och tidiga insatser.

Tvärprofessionellt teamarbete är av stor vikt i arbetet hos oss. Förutom leg. psykolog består teamet av socionomer, sjuksköterska, läkare, sekreterare samt en samordnare på mottagningen.

Mottagningarna drivs med delat huvudmannaskap mellan Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen. Psykolog, sjuksköterska, läkare och sekreterare är anställda av Beroendekliniken SU, och socionomerna är anställda i Göteborgs Stad.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består främst av bedömningar, motiverande samtal,  psykologisk behandling, familjearbete samt utåtriktat arbete gentemot andra vårdinstanser och samverkansaktörer såsom vårdgrannar, skola och socialtjänst. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du har erfarenhet av psykiatri/beroende samt arbete med unga vuxna. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt och i team.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3405
Kontakt
  • Enhetschef Ulf Sammels, 0736-601841
Facklig företrädare
  • Erik Myhrman, 031-3437804
Publicerat 2023-05-02
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb