Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Mölndal, Operation 3 Mölndal

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

På Operation 3 Mölndal bedrivs specialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi har verksamhet under dagtid måndag till fredag. Enheten har sju operationssalar, en uppvakningsenhet samt en vårdenhet för pre- och postoperativ vård.

Vi erbjuder en bred verksamhet med möjlighet till specialisering. Vi utför operationer inom ortopedi (artro och trauma), fotkirurgi, ÖNH, allmänkirurgi, käkkirurgi plus att vi har ett samarbete med folktandvården.

Vi opererar både vuxna och barn från 10 kg.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Operation 3 arbetar vi i team med ett högt patientflöde och korta bytestider. För att kunna uppnå ett bra flöde är vårt mål att vara 1,5 team/sal.

Du får en god och individuellt anpassad introduktion och har alltid stöd av erfarna kollegor. Det finns möjlighet till specialisering, utbildning och utveckling. Om det finns önskemål om rotationstjänst så går det att ordna.

Vi arbetar måndag till fredag, man är ledig alla röda dagar samt vissa klämdagar. På sommaren stänger verksamheten under ett visst antal veckor. Vi erbjuder fast schema med möjlighet till individuella önskemål. Vi har schemalagd utvecklingstid.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska såsom ansvar för sterilitet och instrumentering vid olika ingrepp.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Tidigare erfarenhet inom någon av våra specialiteter är meriterande men absolut inget krav. Vi välkomnar både erfarna och nyutbildade operationssjuksköterskor.

Du är bra på att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Vi ser också att du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett öppet, tillåtande och trivsamt arbetsklimat. Du får gärna vara kreativ, strukturerad, har förmåga att tänka nytt och kan förmedla förslag och nya idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3393
Kontakt
  • Johanna Hallqvist, Vårdenhetschef, 072-1681138
Facklig företrädare
  • Nina Nilsson, Vårdförbundet , 031-3431143
Publicerat 2023-04-27
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb