Skaraborgs Sjukhus, Stöd och Service, Arbetsterapi/Fysioterapi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Gör skillnad och utvecklas i din profession!
Arbetsterapi/Fysioterapi på Skaraborgs Sjukhus är en sjukhusövergripande funktion som tillhandahåller specialiserad arbetsterapi och fysioterapi till sjukhusets verksamheter. Vi är ca 100 medarbetare fördelade på tre sjukhusorter med både lång och kort erfarenhet i yrket. Vår verksamhet är under ständig utveckling där vi varje dag möts av nya utmaningar med möjlighet att påverka vårt nuvarande och framtida arbete. För att klara av detta ges medarbetare goda möjligheter till interna och externa utvecklings-/ utbildningsinsatser.

Drivs du av att göra skillnad för dina medmänniskor, att ständigt utvecklas i din profession och bidra med din kompetens på en arbetsplats där vi är måna om varandra? Vill du vara en del i vår framtid tycker vi att du ska söka dig till oss!

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss!

Arbetsuppgifter

Ett uppdrag med bredd!
Vi söker nu en legitimerade arbetsterapeuter till Sjukhuset i Skövde. Arbetet innebär att du som arbetsterapeut kommer möta personer med olika sjukdomar och åkommor, som är i behov av specialiserade insatser, främst inom slutenvård. Med ett tight samarbete mellan kollegor kan dina arbetsuppgifter komma att utövas på sjukhusets olika avdelningar inom ortopedi och kirurgi. I det dagliga arbetet har du som arbetsterapeut en central roll i teamet på avdelningarna. Insatserna innehåller åtgärder så som bedömning i aktivitet och funktion, träning i aktivitet samt kompensatoriska åtgärder i form av hjälpmedelsutprovningar och miljöanpassningar. Vi arbetar personcentrerat och sätter upp mål tillsammans med patienten.

Verksamheten har samarbete med högskolor runt om i landet och i dina arbetsuppgifter ingår det att handleda arbetsterapeutstudenter som är under utbildning.
Vid behov kan arbete inom annat område inom bli aktuell.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med lägst kandidatexamen, gärna med erfarenhet av arbete inom ovan beskrivna områden. Goda kunskaper i skrift och tal i det svenska språket är ett krav. Du är en person som trivs med nya utmaningar och som inte är rädd för att bredda din kompetens. Vidare ser vi att du har god förmåga att prioritera i ditt arbete och att du har en flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. En god samarbetsförmåga är av stor vikt eftersom vi arbetar i team men du bör även kunna arbeta självständigt under eget ansvar.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Det här erbjuder vi dig
Vi har en utpräglat god arbetsmiljö vilket vi arbetar aktivt med och har en mycket bra sammanhållning. Du har nära till många kollegor med mycket god kunskap och kompetens inom flera områden, vilket är en stor styrka hos oss. Det finns goda möjligheter till fortbildning. I verksamheten har vi ett mentorskapsprogram där du ges möjlighet att delta som mentor eller adept.

Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka ett intressant och stimulerande arbete där det händer saker varje dag.
Du kommer att få arbeta tillsammans med många kompetenta och trevliga medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3007
Kontakt
  • Anki Lövgren, enhetschef, 0721-452838
Facklig företrädare
  • Ann-Sofie Gustafsson, Sveriges Arbetsterapeuter, 0500-432246
Publicerat 2023-04-13
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb