Södra Älvsborgs Sjukhus, VO anestesi, operation och intensivvård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Du kommer vara en del av läkarkollegiet och komma i kontakt med verksamhetens olika områden. Vi arbetar med att ständigt utveckla anestesi, operation och intensivvården och söker nu dig som vill vara med och föra utvecklingen framåt. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete där det finns stor medicinsk bredd i vår verksamhet:

 • Vi är en läkargrupp på 30-tal läkare som bedriver verksamhet på våra enheter inom området
 • Vi bedriver verksamhet inom andra enheter på sjukhuset, så som till exempelvis akuten, obstetriken och röntgen
 • Vi har en aktiv traumaprocess som jobbar med utbildning och traumaövningar

Om Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård (AnOpIVA)
Verksamhetsområde AnOpIVA bedriver akut och planerad verksamhet i Borås. Verksamhetsområdet omfattar en intensivvårdsavdelning, två operationsavdelningar, två postoperativa avdelningar, sterilteknik, smärtenhet och två endoskopiska enheter varav en förlagd i Skene. Från och med sommaren 2022 kommer även sterilcentralen tillhöra verksamhetsområdet. Idag görs ca 11 000 operationer på SÄS inom flertalet specialiteter. Verksamheten är i ständig utveckling och vi ser idag en ökning inom bland annat dagkirurgi och anestesi vid röntgenologiska och endoskopiska ingrepp.

Vi erbjuder

 • Bred verksamhet
 • Väl genomtänkt introduktion
 • Strukturerad och tydlig utbildning
 • Bra stöd med bakjour på huset under jourtid
 • Bra arbetsplats med ett gott samarbetsklimat
 • Stora möjligheter till vidareutveckling, även efter fullgjord ST

Din profil
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation och som har ett stort intresse för anestesi, operation och intensivvård. Du behärskar svenska språket motsvarande nivå C1. Vi lägger stor vikt vid din kommunikativa förmåga och samarbetsförmåga. Vidare har du viljan att bidra till att vår verksamhet utvecklas effektivt och till att upprätthålla det positiva arbetsklimatet på våra enheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan. Vi har löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga läkarlegitimation med din ansökan.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2515
Kontakt
 • Mia Ädel, ST-läkarchef, 033-6163271
Facklig företrädare
 • Peter Geiger, Läkarförbundet, 033-6161386
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb