Närhälsan Tibro vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Tibro vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentligt drivna vårdcentraler.- Vårdcentralen är centralt belägen och har nära till kommunikationsförbindelser. Här arbetar det 30 glada medarbetare som värderar samarbete och teamkänsla högt. Vi har drygt 9 100 listade invånare.

Vi har en bred verksamhet med läkar- och sköterskemottagnig. I vårt akutflöde har vi en triagemottagning där sjuksköterskor och läkare bedömer patienter teambaserat. Vi har specialistmottagningar såsom diabetes, astma/KOL, hjärta-kärl samt fotvård. Hos oss finns det även sjuksköterskor med specialkompetens inom äldrepsykiatri, demensvård, vårdplanerare, rehabkoordinator och mottagning för psykisk hälsa. Även BVC och laboratorium finns på vår enhet. 

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.  

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen är varierande där patienten står i fokus. Arbetet består främst av att assistera sjuksköterskor och läkare på vår triagemottagning samt utföra vanligt förekommande mottagningsarbete. Även receptionistarbete kan komma att ingå under sommarperioden. 

Du kommer arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph. 

Om dig

Du har dokumenterad utbildning till undersköterska. Tidigare erfarenhet av arbete med såromläggning, suturtagning, blodtrycksmätning och att driva egen undersköterskemottagning är meriterande. 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tibro
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2452
Kontakt
  • Henrik Hellqvist, Vårdcentralchef, 070-3024494
  • Emma Norin, Enhetschef, 0703-699977
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 073-4039649
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-04-05

Tillbaka till lediga jobb