Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Obstetrik

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vilka är vi?

Obstetrikenheten erbjuder vård under graviditet, förlossning och den närmaste tiden efter förlossningen. Vi är Sveriges största förlossningsklinik. Hos oss föds det cirka 10 000 barn/år. På BB vårdas föräldrar och barn den närmaste tiden efter förlossningen.

Vad får du jobba med?

Rollen som bemanningsassistent/heromarapportör innebär varierande arbetsuppgifter.

Du att arbeta med bemanning, rekrytering, schemaplanering och vara ett administrativt chefsstöd. Den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer att vara rekrytering vid korttidsfrånvaro och planerad frånvaro. Schemaläggning och semesterplanering ingår också i arbetsuppgifterna samt justeringar i Heroma. Som bemanningsassistent/heromarapportör är du en viktig del vid nyanställningar och ansvarar bland annat för att nya medarbetare får behörigheter och introduktionsscheman. Du kommer att ha nära samarbete med sektionsledare, vårdenhetschefer och heromarapportör.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, har en god kommunikationsförmåga, lätt att knyta kontakter samt att du kan arbeta både självständigt och i team. Du är strukturerad och noggrann, kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt och ser det som en utmaning att arbeta i ett omväxlande tempo. Du gillar att samarbeta med olika människor i olika yrkeskategorier och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö genom din empatiska förmåga och ditt engagemang.

Kvalifikationer

Du behärskar svenska språket i tal och skrift, Du har god datorvana samt kunskaper i Microsoft Office paket.

Meriterande om du har arbetserfarenhet av liknande roll inom sjukvård och/eller kunskap om processer gällande anställning, arbetsmiljö och avtal. Vi värdesätter också om du tidigare arbetat i personaladministrationssystemet Heroma.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2418
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Elin Madvall, 073-5736739
  • Vårdenhetschef, Tina Lekebo, 073-7151167
Facklig företrädare
  • Kommunal, El-Zehra Hamidi, 031-3437119
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb