Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Kvinnosjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhetsområdet Kvinnosjukvård har drygt 850 medarbetare varav sektionen Obstetrik har cirka 550 medarbetare. Förlossningsvården på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) är samlad till Östra tomten och omfattar både läns- och regionsjukvård samt ett nationellt uppdrag förlossning av hjärtsjuka gravida. Verksamheten bedriver både akut och planerad vård. Verksamheten har en egen akutmottagning för gravida och nyförlösta (AGN), subakut obstetrisk mottagning, mottagning för specialistmödravård respektive ultraljud. Under föregående år hade verksamheten cirka 9000 förlossningar fördelat på tre separata förlossningsavdelningar med varsin tillhörande BB avdelning. Eftervård ges också genom vår BB mottagning och amningsmottagning. Inom Kvinnosjukvården och förlossningsvården på SU bedrivs forskning med både bredd och spets. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag och driver utvecklingen framåt tillsammans över professionsgränserna.

Kvalifikationer

Du är specialistläkare i Gynekologi och Obstetrik. Vi vill att du känner ett stort engagemang för att patienter ska uppleva att verksamheten präglas av god etik, hög kvalitet och effektivitet. Du bidrar till att skapa ett positivt arbetsklimat, arbetar mot uppsatta mål och för att uppnå resultat. Din kommunikation ska präglas av tydlighet i kombination med medmänsklighet och värme. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2414
Kontakt
  • Verksamhetschef, Corinne Pedroletti, 072-2096857
Facklig företrädare
  • SACO, Tomas Fritz, tomas.fritz@vgregion.se
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb