Folktandvården, Floda

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
En av våra duktiga tandhygienister ska vara föräldraledig, därav ett tidsbegränsat uppdrag. Trivs vi med varandra finns stora möjligheter för tillsvidareanställning.

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med sedvanliga tandhygienist uppgifter, ibland med assistans av tandsköterska. 

Om oss
Vi söker dig som vill ingå i ett team och jobba med barn och vuxna samt uppskattar glada arbetskamrater i en god arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med verksamhetsutveckling och delaktighet är en viktig del i vardagen. Du kommer att få stora möjligheter till individuell kompetensutveckling. 

Personalstyrkan består av 19 medarbetare, varav 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 11 tandsköterskor. Arbetstiden är dagtid 7.15-16.30 de flesta dagar. Du tar dig lätt till Floda då vi har goda tågförbindelser med täta avgångar både till Alingsås och Göteborg. Är bil ditt alternativ har vi fri parkering. Vi ser fram emot din ansökan!

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling. 

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Floda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2203
Kontakt
  • Klinikchef: Anette Tunius, 010-4419730
  • Klinikkoordinator: Anne-Louice Larsson, 010-4419730
Facklig företrädare
  • SRAT: Monica Ringdahl, 076-1416033
  • VIsion: Ann-Katrin Mårtensson, 010-4418700
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb